Dunia sebenar Shida Dunia sebenar Shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 19 May 2018

TEMPAHAN PRINT KAD RAYA 2018 BERMULA!!

Assalammualaikum dan selamat sejahtera :)
Hai korang!! Haaa..seperti biasa setiap tahun shida ada buat servis print kad raya. Sekiranya berminat bolehlah hubungi shida di mana-mana yang boleh dihubungi di bawah. Jangan risau kerja-kerja mencetak shida dah buat sejak dari 2013 lagi dengan pelbagai jenis customer shida dah hadap hahaaa..Bukan kad raya sahaja, sticker raya, sampul raya juga ada..cuma kuih raya dan baju raya je shida tak buat okey? ada paham?? apa-apa boleh contact shida kita sembang panjang ye :) Terima kasih korang :)

CONTACT ME :
👇👇 FACEBOOK ðŸ‘‡ðŸ‘‡
👇👇 WHATSAPP ðŸ‘‡ðŸ‘‡
👇👇 EMAIL ðŸ‘‡
admin@duniashida.com

👇

Hubungi saya untuk sebut harga tempahan print kad raya 2018!!


Sunday, 25 March 2018

Setahun Sekali

Assalammualaikum wbt & Selamat Sejahtera
Setahun Sekali shida maii mood nak update! naik lemau dah sekarang ni. hampir 3 tahun shida tak bersosial dengan blog ni. Kesian dah tukar header pun mood masih kelaut huhuhuu.. Harini kebetulan terajin buka blog sebab rindu sangat korang!! So dah lama tak menyembang, apa khabar semua pembaca blog shida..masih ada pembacakah??? hahahaaa ^_^ Untuk hari ini kita warmup dulu..kasi entri biasa-biasa dulu..korang doa-doala..supaya shida rajin kembali naa..banyak nak cerita sebenarnya..dari diri dirisik sekarang dah bertunang..tak lama lagi nak jadi isteri orang ^_^ nak tau cerita?? follow naaa :)

Thanks gais :)


Thursday, 22 June 2017

Terima Kasih dari #shidaeasyprint | Cetak Kad Raya 2017

Assalammualaikum, peace upon you.
 250 Kad Bertunang, 80 Kad Raya Blogger, 200 Kad Raya SegoBego
 60 Kad Raya Blogger, 140 Kad Raya Personal
 500 Kad Raya Public Mutual Penang, 30 Kad Raya Blogger
180 Kad Raya Personal , 50 Kad Raya Blogger
Lain-lain : Sampul Raya, Banner, Business Card & Sticker
Terima kasih kerana menggunakan servis Shida Easy Print 😀😀