Dunia sebenar Shida Dunia sebenar Shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)




Friday, 31 October 2014

Segmen Pencarian Bloglist November Truly Love

Assalammualaikum, peace upon you.
Tujuan segmen ini diadakan adalah untuk mencari 15 blog yang akan menjadi penyeri di sidebar blog ini..

Syarat-syarat penyertaan:
  1. Follow blog Truly Love;
  2. Add To Circle Google Plus +Maria Firdz ;
  3. Buat entry bertajuk Segmen Pencarian Bloglist Oktober Truly Love
  4. Copy coding yang disediakan dan pastekan di ruangan HTML entry dan Publish!
  5. Tinggalkan URL entry penyertaan di ruangan komen entry ini.
  6. Penyertaan terbuka untuk semua blogger.
  7. 15 Blog akan dipilih menggunakan Random.org. dan akan dimasukkan dalam senarai bloglist di Sidebar Blog Truly Love.
  8. Lain-lain penyertaan yang tidak terpilih akan dimasukkan ke dalam Maria Firdz Bloglist.
  9. Tarikh Penyertaan : 21 Oktober 2014 hingga 31 Oktober 2014 (11.59PM)
Jom, sama-sama memeriahkan segmen ringkas ini..


Segmen Pencarian Bloglist November & Disember 2014

Assalammualaikum, peace upon you.
29 Oktober 2014 sehingga 30 Oktober 2014
Jom Support Kisahsidairy.com


Thursday, 30 October 2014

PVC Keychain (I am) dari Cenderahati Akamika Gift | Pakar Gift Untuk Majlis Anda

Assalammualaikum, peace upon you.


PVC Keychain (I am) dari Cenderahati Akamika Gift | Pakar Gift Untuk Majlis Anda | Cenderahati Akamika Gift satu nama yang tidak asing lagi dalam dunia percetakan dan pakar dalam mencetak cenderahati untuk sebarang majlis (Majlis Perkahwinan, Majlis Hari Jadi, Majlis Konvokesyen, Majlis Hari Guru, Majlis Reunion etc). Shida sendiri juga menggunakan perkhidmatan Cenderahati Akamika Gift dalam mencetak cenderahati untuk para blogger dan juga customer shida sendiri. Apa yang shida boleh katakan servis terbaik dan shida suka hasil kerja mereka! serius! Kalau nak disenaraikan produk atau kemahiran Cenderahati Akamika Gift dalam percetakan memang tak tertype shida sangat-sangat lah banyak! cuma yang shida nak review HOT ITEM dari Cenderatahati Akamika Gift iaitu PVC Keychain.
Ini lah dia PVC Keychain, boleh buat dalam pelbagai versi yang korang suka, I am ke I love ke, nama sendiri ke dan segala jenis pun boleh serius tau! Team Cenderahati Akamika Gift boleh cetak apa saja permintaan dari korang! Jadi kalau berminat bolehlah menghubungi terus Team Cenderahati Akamika Gift yang akan membantu korang dalam menyelesaikan masalah dalam mencari sebarang gift untuk majlis atau sebarang aktiviti yang dijalankan. Macam blogger boleh beri hadiah ini kepada pengunjung setia ke top komen korang ke, memang unik dan menarik!!

Tentang Produk :
Produk :  PVC Keychain
Tema  :  I am
Saiz :  1x3 inci
Bahan : PVC (sama macam kad atm)
Tempahan minima :  (tiada tempahan minima)
Warna :  Boleh request (minima 10 pcs per/setiap warna)
Tempoh siap: 1 minggu hari bekerja
Postage :  minima RM10 via pos laju (setiap 100 pcs)
Pick up :  Premis akamika gift seksyen 19 Shah Alam
COD :  N/A
Harga: Boleh PM Team Cenderahati Akamika Gift

Untuk mendapatkan sebarang perkhidmatan dalam percetakan gift/cenderahati boleh terus menghubungi Team Cenderahati Akamika Gift atau untuk melihat sebarang produk lebih dekat boleh berkunjung ke Studio Cenderahati Akamika Gift bagi yang berdekatan.

Hubungi untuk lebih lanjut :

Alamat Premis : 58-2, Jalan nelayan B 19/B seksyen 19 Shah Alam
Waktu Operasi  : Isnin - Jumaat (10pagi - 7 petang)
Sabtu  (10 pagi - 2 petang)  Ahad : Tutup
Email untuk tempahan  :  akamikagift07@gmail.com
Whatsapp  :  017 3722584
FB Page  : https://www.facebook.com/cenderahatiakamikagift
Website : www.akamikagift.com