Dunia sebenar Shida Dunia sebenar Shida

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 18 April 2019

RAMEN ALA ALA KOREA | RAMEN PRODUK MUSLIM

Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera
 RAMEN ALA ALA KOREA | RAMEN PRODUK MUSLIM 

Hai korang!! haaa kali ni shida nak citer sikit pasal RAMEN MUSLIM yang tengah VIRAL sekarang ni!! Ya memang Viral ok! Actually shida juga salah seorang EJEN MEEQI RAMEN ni :) haaa mesti semua pun macam pelik kan banyaknya biznes shida tengah run hehee. Yerlah almaklumla kita dah berkahwin kerja pun takada so kita run lah apa biznes yang boleh run. Asal boleh dapat pendapatan sikit :) so so kita teruskan yer bercerita pasal ramen ni. Ok ramen ni 100% Product Muslim keluaran Darnalis Diana Ramen dan ianya homemade mee bukan pemprosesan guna kilang yer. Mee ni juga dihasilkan tanpa bahan-bahan pengawet dan terlarang 100% clean. RAMEN MUSLIM ni mempunyai 3 perisa  dan 2 jenis packaging. Berbeza juga dari segi harga mengikut kuantiti. 

Tahap kepedasan juga taklah terlampau pedas sampai pecah kepala ye ^_^ Boleh dikatakan pedas dia bagi shida boleh tahan laa. Takla pedas giler macam ramen samyang korea tu. Pedas sangat shida pun takleh tahan! Pedas Ramen Muslim budak-bidak pun boleh makan. Banyak customer shida feedback anak-anak depa pun balun sama makan sampai habis dan ada juga yang kata pedas ^_^ yang ni maybe jenis tak makan pedas la kot kan.
Ada 3 Jenis Perisa Ramen : 
🍜 Curry Cheese
   🍜 Tomyam Verapi
    🍜 Spicy Carbonara

Spicy Level :
🌢🌢🌢🌢🌢🌢🌢🌢🌢🌢
Pedas orang Malaysia boleh makan πŸ˜…

 PACKAGING PER BOX DALAM ADA 1 PCS MEE

PACKAGING PER BUNDLE DALAM ADA 3PCS MEE

Yang dekat shida boleh COD yang jauh shida boleh pos. Pos juga ikut berat mee. Mee pun tak berat mana sangat pun kalau sekeping mee berat dalam 120gram sahaja.Jadi yang berminat boleh lah roger shida ok. Yang berminat nak jadi dropship juga shida alu-alukan :) mai ja whatsapp shida :) Nak tengok pelbagai testimoni boleh masuk instagram shida ye :: testimoni ramen ::

Berminat boleh whatsapp ↓↓↓
SHIDA EJEN BANTAL LEYNA
TAIPING-BERUAS-MANJUNG


 

Wednesday, 10 April 2019

BANTAL LEYNA FAVOURITE BY FLENAZ COLLECTION

Assalammualaikum wbt dan salam sejahtera
BANTAL LEYNA | BANTAL GEBU DAN TAHAN LAMA | Kenapa shida kata bantal dia gebu? sebab bila buka je dari plastik terus naik gebu bantal dia. Shida sendiri dah pakai sebulan lebih masih gebu komee, geram pula dengan bantal sendiri..hahaa Sejak ada bantal leyna yang gebu ni, sakit leher pun dah tak ada, tidur pun senang dan selesa bila letak kepala. Sebabnya bantal lena walau gebu dan lembut bila letak kepala dia tak tenggelam tau! elok terletak je shida sukee sangat ^_^

HARGA SEBIJI BANTAL RM 39.00 - SEMENANJUNG
HARGA SEBIJI BANTAL RM 49.00 - SABAH/SARAWAK

PROMOSI 4 BIJI BANTAL RM 150 - SEMENANJUNG SAHAJA
SUDAH JIMAT RM 6.00

UNTUK POSTAGE  1 - 2 BIJI BANTAL RM 10 - 18.00
UNTUK POSTAGE  3 - 4 BIJI BANTAL RM 18 - 24.00

Mana yang berdekatan shida boleh delivery jimat kos pos, kawasan yang shida cover setakat ini TAIPING - BERUAS - MANJUNG sahaja. Bergantung juga kepada kuantiti kalau lebih dari 10 biji kemungkinan IPOH pun shida boleh delivery. Mana yang duduk jauh-jauh tu sama ada pos atau shida cari ejen yang boleh delivery untuk korang, takada masalah pun!

KEUNIKAN BANTAL LEYNA : πŸ˜‰πŸ˜‰
✔ Kualiti yang terbaik - tahan lama
✔ Terdapat piping tepi bantal yang dijahit kemas
✔ Isian bantal yang menggunakan polyester yang bermutu tinggi
✔ Ringan dan mudah dibawa kemana-mana
✔ Bantal boleh dicuci dan bantal tak kan keras selepas dicuci
✔ Buatan Malaysia 100%  πŸ‡²πŸ‡Ύ 


WAJIB DAPATKAN BANTAL LEYNA SEBAGAI TEMAN TIDUR ANDA 😴😴
✔ Tak perlu rungsing bantal berbau
✔ Tak perlu marah anak tumpahkan air pada bantal
✔ Tak perlu risau lagi pada Air liur yg meleleh ketika tidur
✔ Tak perlu berbelanja lebih untuk dapatkan bantal semewah Leyna


INFO LANJUT YANG MENARIK WAJIB ANDA BACA :
 πŸŒΈ My Leyna Journey | Bantal Leyna Pilihan No.1 Malaysia
 πŸŒΈ Kenapa Bantal Leyna Menjadi Pilihan & Patut Ada Dalam Setiap Rumah 
 πŸŒΈ Bantal Leyna Gebu dan Tahan Lama 
 πŸŒΈ Bantal Leyna Boleh Basuh 
 πŸŒΈ Testimoni Bantal Leyna 
 πŸŒΈ Jadikan Bantal Leyna sebagai "hadiah" dipelbagai Majlis
 πŸŒΈ Dropship Bantal Leyna diperlukan! whatsapp segera!



Berminat boleh whatsapp ↓↓↓
SHIDA EJEN BANTAL LEYNA
TAIPING-BERUAS-MANJUNG


Tuesday, 9 April 2019

KENAPA BANTAL LEYNA MENJADI PILIHAN DAN PATUT ADA DALAM SETIAP RUMAH?

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.
KENAPA BANTAL LEYNA MENJADI PILIHAN DAN PATUT ADA DALAM SETIAP RUMAH? rata-rata shida tengok bantal selalu orang tak begitu ambil peduli. Korang tahu tak Bantal juga penting dalam menjaga kesihatan kita ni, lagi-lagi berkaitan dengan kulit badan kita. Kulit yang berhampiran dengan bantal adalah kulit muka kita. Apa yang shida baca salah satu faktor punca jerawat dan kulit bermasalah adalah dari bantal yang kotor permukaannya. Walaupun Kita tukar sarung bantal tapi bantal asal disebalik sarung bantal tu yang main peranan penting.
Bantal kalau tak dijaga dengan betul akan berbau dan kotor. Bantal lama-lama yang tak pernah dibersihkan juga akan didatangi pepijat bantal. Betul-betul akan merosakkan kulit jika terkena serangan pepijat bantal ni. Hama-hama bantal juga boleh mengakibatkan alahan dan alergik kulit, bahaya tu korang! Jarang ada bantal yang boleh basuh sekarang ni kan? Apa kata korang tukar bantal korang dengan Bantal Leyna yang boleh basuh ni. Bukan basuh sarung yer..basuh bantal tu sendiri, masuk dalam mesin basuh tu cuci. Mudah tau dengan bantal leyna ni.
KENAPA BANTAL LEYNA PATUT ADA DALAM SETIAP RUMAH? sebabnya mak-mak sekalian tak perlu lagi risau dan malu dengan leyna mak-mak boleh cuci bantal ni masuk mesin basuh pastu jemur. Selepas basuhan berkali-kali pun bantal leyna takkan kempis atau tekstur bantal berubah. Ada yang kata semakin basuh semakin gebu mak-mak semua ^_^ alahaiii senangnya dalam hatikan. Kadang-kadang kita tak sedar time tidur tu air liur basi (agak busuk ye) meleleh terkena bantal. Ada juga yang mempunyai anak kecil tumpahkan air. Tak perlu lah rungsing basuh aje mak-mak semua haa..Boleh juga korang simpan untuk tetamu datang rumah nak tumpang tidur kan. Takla malu nak bagi bantal yang korang sendiri dah latam..tahu latam? lenjan tahu? hahahaaa ^_^ Berminat tak? Jika berminat boleh hubungi shida untuk order. Senang kata yang dekat boleh cod yang jauh bisa pos. Atau shida juga boleh arrange ejen terdekat korang untuk proses cod. Tarahal semua bisa diatur.

Berminat boleh whatsapp ↓↓↓
SHIDA EJEN BANTAL LEYNA
TAIPING-BERUAS-MANJUNG