Dunia sebenar Shida Dunia sebenar Shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 24 June 2016

Promosi Promosi Promosi!! Tempahan Cetak Kad Raya 2016 dibuka sekarang!! Murah murah je!!

Assalammualaikum, peace upon you.
Haii!!! korang!! Yaa ampun rindunyaaa pada korang tau!! minta ampun maaf lama shida menghilang kan. Tak apa jangan risau shida akan kembali tak lama saja lagi. Ok kita lupakan dulu pasal "kembali" ni na habaq yang shida dah pun membuka tempahan untuk mencetak Kad Raya 2016. Seperti yang sedia malum dalam facebook shida pun shida dah pun war-war kan. Sekarang ni dah pun masuk #batch2 dan #batch1 dah selesai dan sudah pun masuk printing. Seperti biasa aktiviti sebelum puasa shida membuka servis mencetak kad raya untuk sesiapa saja yang masih rasa kad raya ni masih ada value yang wajib kita teruskan. Servis ni juga shida dah buat hampir 5 tahun dan masih kekal dengan cara lama iaitu design kad korang kena design sendiri dan cetak pada shida. Harga?? ofkos! murah murah je!! ok :) 

So kawan-kawan blogger yang berminat boleh direct terus contact shida ok :) servis selama buat ni tak pernah lagi mengecewakan sesiapa :) macam tahun lepas 2015 lebih 30 blogger menempah untuk cetak kad raya bersama shida :) dan antaranya semua yang sememangnya blogger yang setiap tahun reprint dengan shida :) Alhamdulillah semua puas hati so shida pun senang hati. Yang berminat jangan lupa roger shida k, harga kasih sayang shida bagi untuk korang :) Oh ya! sebelum terlupa, shida juga menyediakan tempahan untuk pembelian SETEM juga, 30sen, 50sen atau 60sen. Harga ditambah mengikut kuantiti setem yang ditempah. Kan senang tak payah dah beratur beli setem, semua shida sediakan tak mudah gitu? :)

Jom tempah kadraya 2016 :
  • HARGA SERENDAH RM40.00 BERSAMAAN 20 PCS
  • FREE POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG / + RM5 SABAH/SARAWAK
  • FREE SAMPUL KADRAYA WARNA PUTIH MENGIKUT KUANTITI TEMPAHAN
  • FREE GIFT UNTUK 10 TEMPAHAN TERAWAL
  • SIZE KAD A6 / 4'x6' (MELINTANG ATAU MENEGAK)
  • STYLE POSKAD SEKEPING (1SIDE SAHAJA)  *NAK 2SIDE BOLEH REQ
  • FULL COLOR PRINTING, ARTCARD 260GSM

Cara nak tempah senang saja :
  • MULA MENDESIGN KAD KORANG ATAU TEMPAH PADA DESIGNER SAJA
  • SIAP BOLEH EMAIL SHIDA DESIGN DAN BUAT PAYMENT
  • TAMAT UNTUK TEMPOH SETIAP BATCH SHIDA MASUK PRINTING
  • DALAM 3 HARI SUDAH SIAP SHIDA POS KE RUMAH KORANG
  • DAN TIBA BULAN RAMADHAN SUDAH BOLEH EDAR KAD2 UCAPAN KORANG TU
  • SHIDA BUKA JUGA UNTUK TEMPAHAN SETEM, BAYAR IKUT KUANTITI 
  • TEMPAHAN BERMULA 5 MAY SEHINGGA 24 JUN 2016 SAHAJA

Jom hubungi shida untuk tempahan dan keterangan lebih lanjut 
Whatsapp : 012 5364467 (shida) *fast reply
Email : admin@duniashida.com
Facebook : Shida Radzuan

Terima kasih semua :)

Friday, 13 May 2016

Rindunya dengan blog biru ni :') Korang rindu shida tak??

Assalammualaikum, peace upon you.
Wahh!! korang shida update blog la..Ya Allah..betul ke shida update harini!! selama hari ni shida asyik sibuk dengan kerja seharian. Walaupun sekarang masih sibuk tapi sebenarnya shida masih ingin mencelah atau menyelit juga update blog. Waaa rindu gila dengan blog kesayang shida ni..tuhan je tahu betapa rindunya betapa risaunya bila tinggai blog lelama cam ni, fuhh!!

Ok nak tanya soalan?? ada sesiapa yang rindu shida tak?? haaaa..baik mengaku cepat korang!! rindu laa korang please!! hehee :p banyak oo shida pendam cerita sekarang ni hehee :) so boleh la update slowly dari sekarang kan. Inshaallah keep update keep bloging keep blogwalking hehee :D masih ingat ok!! BW stand for blogwalking hahaaa ^_^ ok ok tak ada apa nak cerita sangat pagi-pagi ni just nak say I'M BACK!!



Tuesday, 15 September 2015

MIKA Sakura White - Memutihkan kulit sehingga seluruh badan

Assalammualaikum, peace upon you.
MIKA Sakura White - Memutihkan kulit sehingga seluruh badan | MIKA Sakura White adalah salah satu produk bumiputra dari Procrowd Holdings Sdn.Bhd yang bakal memecah pasaran produk terlaris dengan suplimen yang boleh memutihkan kulit dengan hanya mengunyah tablet dari MIKA Sakura White. Suplimen ini 100% dari ekstrak semulajadi BUNGA SAKURA dan 100% tiada bahan kimia dan juga tiada kesan sampingan yang negetif. MIKA Sakura White diformulasi oleh doktor perubatan malaysia yang bertauliah dengan kepakaran teknologi korea. Ekstraknya antara agen anti penuaan terbaik dan yang paling berkesan, terbukti digunakan oleh ramai pengamal kecantikan di Jepun dan Korea.

Kebaikan dan Fungsi Produk MIKA Sakura White :
  • Boleh Memutihkan Kulit Muka
  • Boleh Memutihkan Kulit Seluruh Badan
  • Boleh Menghilangkan Jerawat dan Parut Jerawat
  • Boleh Menghilangkan Jeragat
  • Boleh Menaikan Seri Muka
Sudah 2 minggu lebih shida mengambil suplimen dari MIKA Sakura White ini, memang cepat ia memberi kesan. Kulit muka tampak lebih cerah dari sebelumnya. Kecerahan tu boleh nampak sebab shida kulit muka sawo matang orang kata tak putih tak gelap, sederhana saja. Kawan lah yang tegur nampak lain sikit. Jadi memang ternyatalah keberkesanan suplimen ni. Dah la mudah dibawa botol kecik je memang muat dalam handbag, mudah juga dimakan hanya dengan kunyah saja, rasa pun sedap!! berperisa anggur. Korang jangan risau tau ianya sesuai dengan semua jenis kulit wanita dan lelaki. Ia juga LULUS dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
Muka tanpa mekap kedua-duanya, sebelum memang nampak kusam dan gelap kalau tak mekap tapi setelah menggunakan MIKA Sakura White kulit lebih cerah dari sebelum, tak mekap pun shida ok je tak ada masalah :) senyum lebar sat ^_^ Cara pengambilan pun mudah, sehari boleh sebiji atau dua biji sebelum makan. Biasanya shida ambil sebelum sarapan waktu pagi dan sebelum tidur. Hasilnya memang seawal 3 hari sudah memberi kesan yang positif :) Bagi yang berminat dan mahu mencuba MIKA Sakura White ini boleh dapatkan segera supaya menjadi 200 pelanggan terawal dengan PROMOSI HEBAT dari Procrowd Holdings Sdn.Bhd. Hubungi segera!! cepat 200 terawal sahaja!! 

WhatsApp: 013 2037799 Sis Ara