Dunia sebenar Shida Dunia sebenar Shida
Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)



Saturday, 27 June 2015

Tempahan Cetak Kad Raya 2015 dibuka sehingga Ramadhan ke7

Assalammualaikum, peace upon you.
Tempahan Kad Raya Dibuka sehingga Ramadhan ke7 | shida buka untuk tempahan cetak kad raya untuk korang ya :) bagi yang berminat nak ada kad raya sendiri nak cetak boleh PM shida di facebook shida, fanpage shida atau lebih mudah korang whatsapp 0 13 7124467 atau email saja shida. Semua detail shida ada di sidebar ok :) So boleh roger shida untuk tengok harga kasih sayang shida untuk korang ok :) harga printing serendah RM38 + Free sampul (putih) dan kos penghantaran. Bayar je RM38 dah boleh ada kad raya sendiri untuk diedarkan kepada kawan-kawan, sahabat handai, saudara mara atau sesiapa saja. Macam blogger boleh bertukar kad raya :) best apa gitu :) shida dah 3 tahun bertukar kad raya sesama blogger, memang syiookk :) Banyak kad raya blogger yang shida simpan lawo-lawo hehee :) Harga RM38 tu paling minima untuk cetak! nak cetak lebih banyak boleh PM shida untuk harga selanjutnya. Yang paling penting korang kena design sendiri ataukorang boleh  upah designer korang untuk design kad korang bersaiz A6 ok? dah siap designnya, hantar design kat shida then boleh lah print ok :) shida memang tak nak buka servis design sebab sibuk dengan kerja dan komitmen yang lain takut tak ada masa nak urus semua dalam satu masa so tak nak kelam kabut shida open untuk cetak sahaja. Berminat maii PM shida laju-laju naaa :)
  •  Harga Serendah RM38 + Free Sampul (putih) + Free Postage utk SM | SS +RM5 
  • Design sendiri! shida hanya print saja ye (harga pun hanya harga print saja tak ada design)
  • Tempoh tempahan dibuka hanya 4 minggu saja, tempahan last minit tidak akan dilayan.
  • Bagi yang nak beli setem sekali juga disediakan, harga ditambah mengikut kuantiti setem. 
  • Bagi yang memerlukan designer-designer untuk design kad raya korang dengan harga berpatutan boleh hubungi lanjut mereka-mereka ini korang pilih je yang mana satu pilihan dihati :) Azhafizah Md Nor Zaza Iman Kathy R'bain Blog DayangDeno Sheda Ucu Eca Dwinky Asha ada sesiapa lagi tak? boleh offer diri hampa untuk design dalam komen ye :)
 
Terima kasih daun keladi :)


Monday, 25 May 2015

Triple Cpuv Campaign dari Nuffnang | McDonald's Family

Assalammualaikum, peace upon you.
Triple Cpuv Campaign dari Nuffnang | McDonald's Family | Macam best jer dapat cpuv baru lagi untuk bulan may, dah ada 6 cpuv dalam bulan may tapi kalau kali dengan 3 ada 18 cpuv campaign, aterr..dah semua dapat triple je kan hehee. Perasan juga banyak banner promoted content McD ni dalam blog shida, mybe yang tu lah rasanya iklan dia. Shida tengah design-design ni sebenarnya tapi tiba-tiba adik tutup lampu!! adehh!! baru mood datang nak design!! kacau daun lah!! susah nauu kalau tido semua nak kena dalam gelap jer..cerah memang tak leh tido yer :3 terpaksa siapkan entri dulu tengah malam sikit adik dah lena baru pasang balik lampu hehee :) kalau dia terjaga kompem dia bising hahaaa ^_^

BTW, nak wish HAPPY BIRTHDAY to Mummy Jiejah, mama kepada anak soleh Hakimi tu haaa..dah makin besor makin bam bam dia..suka shida tengok :) wish shida untuk jiejah semoga sihat selalu :) murah rezeki :) dan berjaya dalam apa jua bidang atau kerja yang dilakukan :) nak celebrate jauh nauu so wish ini sebagai pengganti diri buat jiejah :) Happy Birthday Jiejah yang ke??? muda jiejah lagi dari shida sebenarnya kan kan.. hehe :)

♪ ♩♫ Happy Birthday To You ♪ ♩♫
♪ ♩♫ Happy Birthday To You ♪ ♩♫
♪ ♩♫ Happy Birthday To Mommy Jiejah ♪ ♩♫
♪ ♩♫ Happy Bithday To You :) ♪ ♩♫

 

Saturday, 23 May 2015

Simple RM100 Giveaway Byijeni

Assalamualaikum, peace upon you.

 
Jom join Simple RM100 Giveaway Byijeni. RM100 untuk dimenangi tau. Klik banner di bawah untuk maklumat lanjut :)
        Hadiah Giveaway :-
  • Wang Tunai RM 20 (x2 Pemenang)
  • Topup RM 5 (x6 Pemenang)
  • Topup RM 10 (x3 Pemenang) Total : 11 Pemenang

    Haaa cukup RM 100 hadiah untuk giveaway ni. Even hadiah tak lah sehebat org lain, tapi ikhlas dari hati tau. Aicewahh.

    Syarat Giveaway :-
    1) WAJIB follow 2 blog ni (IZNI NAJWA) & (BYIJENI_SHOP) - akan dicheck ye
    2) Buat entry yang bertajuk : Simple RM100 Giveaway Byijeni
    3) Copy dan paste code di HTML entry dan publish.
    4) Submit link entry anda di ruangan komen.

    Mudah kan caranya? Apa tunggu lagi, cepat KLIK SINI untuk join.
  • TARIKH GA : 14/5/2015-30/5/2015