Dunia sebenar Shida Dunia sebenar Shida
Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)



Wednesday, 15 April 2015

Makan pun kena #gst | Wordless Wednesday

Assalamualaikum, peace upon you.



Tuesday, 14 April 2015

Mereka adalah SETIA, TEGAR dan GILA-GILA | Pembaca dan komentar yang dihormati

Assalammualaikum, peace upon you.
Mereka adalah SETIA, TEGAR dan GILA-GILA | Pembaca dan komentar yang dihormati | Shida sangat-sangat hormati mereka, susah senang mereka datang juga untuk melawat blog usang shida yang berwarna biru ni :) Kepada kedua-dua TOP ini shida nak berikan kepada mereka sedikit orang kata ole-ole atau buah tangan dari shida sebagai kenang-kenangan, disebelah kiri yang korang lihat dari screen laptop atau komputer korang adalah untuk Bulan Nov 2014 dan disebelah kanan pula mewakili Dis 2014 sehinggalah Mac 2015, sebab  tak banyak entri so shida lamsam je semua sekali. Minta anda semua PM shida atau komen saja dalam entri ini (akan shida delete selepas copy semua alamat) lebih mudah kepada shida Nama dan Alamat untuk urusan pos ya. Bagi yang rasa shida ada simpan alamat tu tak perlulah beri lagi. Inshaallah Rabu shida akan umumkan Pembaca dan komentar pilihan 2014. Dah tertangguh lama dah kesian bagi yang senantiasa menunggu huhuu. Maaf shida agak sibuk lately tapi untuk April Inshaallah nak mula kembali berblog :) 


Monday, 13 April 2015

Cpuv Campaign dari Nuffnang untuk Mac dan April 2015

Assalammualaikum, peace upon you.
Banyak betul cpuv untuk bulan mac dan april ni, tapi shida baru-baru nak aktif earns dia pun agak kurengg tapi ok lah dah nak masuk rm30 dah walau pun tak on9 hehee :) kena update selalu lah macam ni kan kalau dah banyak cpuv, hope hat ni tak lah teruk macam yang lepas-lepas semua cpuv mandul shida dapat dari mula 0.01sen sampai lah dah credited pun 0.01 sen haihhh..payah lah gini huhuu..
Ada 11 cpuv kesemuanya tapi kalau di kali kan dengan 3 sebab semua cpuv ada kembar 3 kalau korang perasan hehee..shida pun tak sure kenapa nuffnang bagi iklan macam ni rupa. Tapi kalau earns lebat macam triple juga baru best kan hehee :) berangan lah nuffnang nak bagi update blog pun malas hahaa ^_^ entah dah berapa total semua cpuv shida dapat, sebelum ni rajin mengira sekarang dah naik malas hahaa. rasanya dah hampir atau lebih 200 cpuv campaign yang shida dapat sebab kali ni nuffnang bagi sekali iklan triple :)