Dunia sebenar Shida Dunia sebenar Shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 24 June 2016

Promosi Promosi Promosi!! Tempahan Cetak Kad Raya 2016 dibuka sekarang!! Murah murah je!!

Assalammualaikum, peace upon you.
Haii!!! korang!! Yaa ampun rindunyaaa pada korang tau!! minta ampun maaf lama shida menghilang kan. Tak apa jangan risau shida akan kembali tak lama saja lagi. Ok kita lupakan dulu pasal "kembali" ni na habaq yang shida dah pun membuka tempahan untuk mencetak Kad Raya 2016. Seperti yang sedia malum dalam facebook shida pun shida dah pun war-war kan. Sekarang ni dah pun masuk #batch2 dan #batch1 dah selesai dan sudah pun masuk printing. Seperti biasa aktiviti sebelum puasa shida membuka servis mencetak kad raya untuk sesiapa saja yang masih rasa kad raya ni masih ada value yang wajib kita teruskan. Servis ni juga shida dah buat hampir 5 tahun dan masih kekal dengan cara lama iaitu design kad korang kena design sendiri dan cetak pada shida. Harga?? ofkos! murah murah je!! ok :) 

So kawan-kawan blogger yang berminat boleh direct terus contact shida ok :) servis selama buat ni tak pernah lagi mengecewakan sesiapa :) macam tahun lepas 2015 lebih 30 blogger menempah untuk cetak kad raya bersama shida :) dan antaranya semua yang sememangnya blogger yang setiap tahun reprint dengan shida :) Alhamdulillah semua puas hati so shida pun senang hati. Yang berminat jangan lupa roger shida k, harga kasih sayang shida bagi untuk korang :) Oh ya! sebelum terlupa, shida juga menyediakan tempahan untuk pembelian SETEM juga, 30sen, 50sen atau 60sen. Harga ditambah mengikut kuantiti setem yang ditempah. Kan senang tak payah dah beratur beli setem, semua shida sediakan tak mudah gitu? :)

Jom tempah kadraya 2016 :
  • HARGA SERENDAH RM40.00 BERSAMAAN 20 PCS
  • FREE POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG / + RM5 SABAH/SARAWAK
  • FREE SAMPUL KADRAYA WARNA PUTIH MENGIKUT KUANTITI TEMPAHAN
  • FREE GIFT UNTUK 10 TEMPAHAN TERAWAL
  • SIZE KAD A6 / 4'x6' (MELINTANG ATAU MENEGAK)
  • STYLE POSKAD SEKEPING (1SIDE SAHAJA)  *NAK 2SIDE BOLEH REQ
  • FULL COLOR PRINTING, ARTCARD 260GSM

Cara nak tempah senang saja :
  • MULA MENDESIGN KAD KORANG ATAU TEMPAH PADA DESIGNER SAJA
  • SIAP BOLEH EMAIL SHIDA DESIGN DAN BUAT PAYMENT
  • TAMAT UNTUK TEMPOH SETIAP BATCH SHIDA MASUK PRINTING
  • DALAM 3 HARI SUDAH SIAP SHIDA POS KE RUMAH KORANG
  • DAN TIBA BULAN RAMADHAN SUDAH BOLEH EDAR KAD2 UCAPAN KORANG TU
  • SHIDA BUKA JUGA UNTUK TEMPAHAN SETEM, BAYAR IKUT KUANTITI 
  • TEMPAHAN BERMULA 5 MAY SEHINGGA 24 JUN 2016 SAHAJA

Jom hubungi shida untuk tempahan dan keterangan lebih lanjut 
Whatsapp : 012 5364467 (shida) *fast reply
Email : admin@duniashida.com
Facebook : Shida Radzuan

Terima kasih semua :)

Friday, 17 June 2016

Cetak Kad Raya Batch 3 | Cetak Kad Raya Murah dengan Shida

Assalammualaikum, peace upon you.
Cetakan Kad Raya untuk Batch 3 :) comei-comei kad depa tau :)
Bagi yang berminat nak tempah, tempahan masih dibuka boleh klik link di bawah ye :)



Saturday, 11 June 2016

Cetak Kad Raya Batch 1 & Batch 2 | Cetak Kad Raya Murah dengan Shida

Assalammualaikum, peace upon you.
Rasanya semua sedia maklum yang shida tengah buat promosi cetak kad raya murah! Tengah ada masa ni shida update dulu untuk batch 1 dan batch 2 yang masuk print. Bukan sahaja kad raya, banner, bunting dan sticker juga shida ada buat so bagi kawan-kawan yang berminat boleh lah mencuba servis dari shida :) Tak rugi mencuba memang terbaik hehehee :)
 Batch 1 : ada 5 Kad Raya Blogger yang shida cetak :)
Batch 2 : ada 3 Kad Raya Blogger , 1 Bunting dan 400pcs Sticker petak :)