Dunia sebenar Shida Dunia sebenar Shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 9 August 2016

Kad Raya dari Blogger 2016 | Part 2

Assalammualaikum, peace upon you.
Kad Raya Blogger 2016 | Part 2 | Shida rasa setakat ini sahaja kad raya untuk tahun 2016 ni. Tak banyak macam tahun-tahun sebelum ni. Harap di tahun akan datang masih ada yang masih mengekal tradisi Kad Raya ni, bukan apa kad raya  ni bagi shida masih ada value walaupun sekarang dah pun terdedah dengan kecanggihan bermacam-macam seperti e-card, email atau sekarang lebih cepat dan pantas boleh send by wechat or whatsapp. Facebook juga salah satu medium yang kerap digunakan untuk ucapan-ucapan raya. 

Inshaa Allah tahun depan shida strat awal sikit sesi memberi kad raya ni, tapi teramatlah terhad macam tahun 2016 ni shida send kepada 120 kawan atau rakan blogger yang dikenali sama ada rapat atau tak. Send ucapan menggunakan kad raya rasa rare sangat wehh!! tak rasa ke best macam tu? siap ucapan dah tertulis beserta gambar-gambar raya :) boleh design-design sendiri comel-comel gitu :) So bagi yang berminat untuk print jangan kalut nak cari sape-sape, mehh PM tepi shida bagi harga kasih sayang ok :) Terima buat pengirim untuk kad-kad yang comel di atas tu :) Kesemua adalah BLOGGER! BLOGGER MALAYSIA!


Friday, 15 July 2016

Kad Raya dari Blogger 2016 | Part 1

Assalammualaikum, peace upon you.
Kad Raya dari Blogger 2016 | Part 1 | Alhamdulillah :) seronok sangat dapat Kad Raya dari Blogger :) nak update satu-satu macam sebelum ni shida macam tak ada masa sangat, tapi untuk tahun ni shida kumpulkan kesemua sekali haaa..baru menarik sikit :) Itupun masih ada lagi dalam tangan belum shida buka. Untuk part 1 ni dapat masa bulan puasa sebelum raya haa..ok yang dalam tangan untuk part 2 dapat selepas hari raya. 

Seronok tau dapat kad raya ni sebenarnya, walaupun ramai dah melupakan value kad raya ni tapi bagi shida ia perkara yang harus shida jalankan walau pun shida sendiri sibuk mengalahkan orang dah beranak 4 5 kan hehee :p Untuk tahun ini seperti biasa 100 keping kemungkinan shida akan tambah lagi sebab ada yang masih tak dapat kad raya shida walaupun shida dah pos seawal yang mungkin haa..bukan apa bila time semakin genting dah nak raya jadi banyak lah surat-surat kad-kad tersangkut dengan abg-abg posmen kan. Biasa lah setahun sekali bagi depa kalutt hehee tapi sampai tak sampai ke tangan tu masalah sikit lah :(

Terima kasih tak terhingga kepada rakan-rakan yang masih mengingati shida dengan kiriman kad-kad comei lotei ni haaa..eh jap! ada satu kad tidak bernama, tuannya siapa pun shida tak tahu "terima kasih awak" Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin shida ucapkan kepada semua kawan-kawan yang mngenali shida atau tidak. Mohon Maaf sekiranya selama perkenalan kita shida ada terkasar bahasa atau budi bicara dalam penulisan ada mengguris hati kawan-kawan :) kosong-kosong ya :)


Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik Akak

Assalammualaikum, peace upon you.
http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html
Nak join?? klik banner ye :) tamat pada 25/7/2016 :)
moga ada tuah kali ini, thanks cik akak :)