Dunia sebenar Shida Dunia sebenar Shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)




Thursday, 23 October 2014

Segment Blog Review by Sally Samsaiman

Assalammualaikum, peace upon you.
http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
Segment Blog Review by Sally Samsaiman  | Best juga kalau dapat review dari adik Sally ni, jom pakat join semua :) klik banner ya!! Tamat pada 26 oktober 2014. Good luck semua yang join!!


Monday, 20 October 2014

Rezeki Oktober lagi

Assalammualaikum, peace upon you.
Rezeki Oktober lagi menyinggah, alhamdulillah walau hampir seminggu tak update blog tapi masih lagi bernyawa dengan cpuv campaign dari Nuffnang yang menyumbang beberapa earns walau tak banyak tapi bolehlah. Cpuv Campaign yang banyak nilainya dah credited so shida tunggu beberapa cpuv campaign then bolehlah kot cashout tapi kan rasa diambangan macam nak peram lagi lama pun ada sebab shida tak rasa nak guna duit ni. Tak apa masih fikir-fikir mungkin cashout mungkin tak hehee. Tak cashout jadi penasaran pula mana tau acc nuffnang tiba-tiba buat hal earns terkumpul hilang tak naya macam tu?? hahaaa risiko juga lah kan :) tapi tak apa lah percaya pada rezeki yang ada ..senang kata berserah jer hahaaa, boleh gitu? macam pasrah lak bunyi heheee :p

Lagi satu minta maaflah kawan-kawan, shida masih lagi sibuk dengan tempat kerja baru so agak banyak perkara nak buat dengan majikan baru. Banyak juga bantuan yang diperlukan dari shida sebab bidang ni dia tak ada skill so dia memang harapkan shida yang berpengalaman lebih 6 tahun dalam pengurusan dan pentadbiran so dapat tak korang bayangkan betapa sukarnya masa shida sekarang huhuu. Tak apa lah apa pun shida tak ada niat nak stop blogging cuma perlu ruang seketika buat kerja yang lebih penting, dah selesai anytime shida boleh blogging. Blogging pun dalam keadaan selesa bukan nak cepat-cepat or terpaksa kan. Lagi pun shida bloging nak happy-happy bukanlah nak terkejar-kejarkan sesuatu. Santai..relax..sudah hehee :) Inshaa Allah cuti Deepavali shida 2 hari shida nak habiskan blogwalking sebab hari tu sempat blogwalking beberapa blog kawan-kawan  jer. Ada yang shida tak singgah lagi tu memang tak sempat lah. Jumpa selasa dan rabu nanti ya.. take care korang :)


Wednesday, 15 October 2014

Tahniah! Top Komen Bulan September 2014 Blog www.duniashida.com

Assalammualaikum, peace upon you.
Tahniah! Top Komen Bulan September 2014 Blog www.duniashida.com | Kepada yang belum tersenarai boleh cuba lagi ok :) shida ada paparkan pada kawan-kawan TOP 40 Komentar so boleh lah intai-intai ada tak diantara korang yang tersenarai, kalau ada tahniah k!. Untuk hadiah seperti yang dijanjikan kepada top 10 komentar shida kena tunggu sampai bulan oktober ok, shida beri hadiah sekali 2 bulan ya, macam biasalah selalu shida buat :) Terima kasih tak terhingga kepada kawan-kawan yang tak jemu-jemu datang dan komen blog shida ni. Seperti biasa setiap tahun shida mencari TOP KOMEN tahunan untuk memberi satu penghargaan tapi biasanya siapa pun tak tahu pemilik hadiah tersebut dari blog shida ni sebabnya hadiah shida send memang dia tak tahu dan dia sendiri kena beritahu dia adalah Pembaca Setia dan TOP KOMEN tahunan blog shida nanti, kiranya kena buat entri lah nanti selepas menerima. Dah pantau dari bulan Januari sehingga sekarang dan akhir tahun nanti. Untuk tahun 2013 Pembaca Setia dan TOP KOMEN tahunan shida adalah Blogger Jiejah ratu pecut kita hehe Thanks jiejah! :) so untuk 2014 kita tunggu dan lihat siapa yang bertuah nanti ya :)