Dunia sebenar Shida Dunia sebenar Shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 15 July 2016

Kad Raya dari Blogger 2016 | Part 1

Assalammualaikum, peace upon you.
Kad Raya dari Blogger 2016 | Part 1 | Alhamdulillah :) seronok sangat dapat Kad Raya dari Blogger :) nak update satu-satu macam sebelum ni shida macam tak ada masa sangat, tapi untuk tahun ni shida kumpulkan kesemua sekali haaa..baru menarik sikit :) Itupun masih ada lagi dalam tangan belum shida buka. Untuk part 1 ni dapat masa bulan puasa sebelum raya haa..ok yang dalam tangan untuk part 2 dapat selepas hari raya. 

Seronok tau dapat kad raya ni sebenarnya, walaupun ramai dah melupakan value kad raya ni tapi bagi shida ia perkara yang harus shida jalankan walau pun shida sendiri sibuk mengalahkan orang dah beranak 4 5 kan hehee :p Untuk tahun ini seperti biasa 100 keping kemungkinan shida akan tambah lagi sebab ada yang masih tak dapat kad raya shida walaupun shida dah pos seawal yang mungkin haa..bukan apa bila time semakin genting dah nak raya jadi banyak lah surat-surat kad-kad tersangkut dengan abg-abg posmen kan. Biasa lah setahun sekali bagi depa kalutt hehee tapi sampai tak sampai ke tangan tu masalah sikit lah :(

Terima kasih tak terhingga kepada rakan-rakan yang masih mengingati shida dengan kiriman kad-kad comei lotei ni haaa..eh jap! ada satu kad tidak bernama, tuannya siapa pun shida tak tahu "terima kasih awak" Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin shida ucapkan kepada semua kawan-kawan yang mngenali shida atau tidak. Mohon Maaf sekiranya selama perkenalan kita shida ada terkasar bahasa atau budi bicara dalam penulisan ada mengguris hati kawan-kawan :) kosong-kosong ya :)


Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik Akak

Assalammualaikum, peace upon you.
http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html
Nak join?? klik banner ye :) tamat pada 25/7/2016 :)
moga ada tuah kali ini, thanks cik akak :) 


Thursday, 14 July 2016

Cetak Kad Raya Batch 4 | Cetak Kad Raya Murah dengan Shida

Assalammualaukum, peace upon you.
Wahh..lamanya tak jumpa korang :) Selamat Hari Raya weii :)) ok ok teruskan entri sebenar..Kad atas ni kad terakhir shida cetak untuk compny PMB Penang dan SEGOBUGO. Mesti korang kenal kan nama segobugo tu..kalau kenal ok tak perlu shida terangkan :) kedua-duanya total print 300 pcs depan belakang dan 100pcs depan sahaja. Mungkin ada lagi untuk batch 5 sebab ada lagi yang nak print untuk selepas hari raya :) tak kisahlah lepas ke sebelum asalkan niat nak kirim ucapan tu penting :)

Selamat Hari Raya ^_^