Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 1 August 2010

chatbox hilang

huhu chat box saya hilang..dah 2hari xjumpa2..
xtaw mana dia lari ..huhuhu..
dia dah xsuka saya dat y dia lari..hehe
padahal kesilapn aku men"delete" dia..wakakaa..
means aku lah xsuka dia..hahaa..
rindu kat chat box aku balik...da ramai da pengunjung sebab dia
kalo xsunyi sepi blog ku ini..waaaaa ;(

 eh nih bukan chatbox aku larr ...pe hal camnih hahaa ;D
aku sebat sape nyew tah..
hope chat box aku cepat sembuh dan dperbaiki
then dtg balik kpada ku..hehe ;)

0 Jari Ohsem:

Post a comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.