Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 22 July 2010

iklan cadbury ;)

lawak giler aku tengok iklan nih..hihi..abis satu umah gelak2..
tambah2 anak2 buah aku..bis dorg ikot agkt kenin camtuh..
kalah ziana zain..kalah juga the rock..haha
dorang pon xleh angkat kenin lama2 laju2 hahaa...
..lawak-lawak ~

2 comments:

  1. ape motif dia angkat kening eh?
    hahahaha

    ** smpai sekarang jadi tanda tanya
    >.<

    ReplyDelete
  2. hahah..taw xpew..kan phm pon men gelak2 jew..hehe
    btol tkena sume ..hehee ;)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.