Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 25 July 2010

jalan-jalan cari makan ~

wah...besh hari nih jalan2 ngn my mom..g tesco..pic diambil ktika mau pulg
hehe..sibuk beli brg xsempat nk snap byk2..huhu..
biasa la hari minggu cam nih org dapat gaji so tempat2 cmni
mmg ramai org penuh..kat counter pon sama..malas nk tgu..
suh ayah tgu saya dan emak pusing2 lagi hehee..
nk sampai turn baru dtg balik..kih3..pandai x kami.membuli ayah..haha
letih rasa..dah pagi td kejew..pastu balik lewat ptg..
rehat sat mand kul9 gerak g sana..
makan pon lewat td kul12..hhaaa...suka hati ja..
perot kosong makan ajew wat xtaw..hehee..tp paham2 la..pewot masuk
angin..kalo makan lambat sgt..huhu..

aku snap masa lam keta..tuk santapan korg..hehe..tuh la taiping sentral ..hehe..
gelap skit..buat2 lah nampak.yer..mana yg xnah g and tengok kan..jadi la..
pic cam nih pon..orignal..ma...sapew mau kasi..habaq mai..hihiii
k lah bubye ~
mau layan formspring bsama yanie..hehee ~

0 Jari Ohsem:

Post a comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.