Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 20 July 2010

kawan ~

akk yep?erm pada yanie akak jnis memahami,btrus terang... 
yang paling yanie suka sifat akak.. 
akk jnis bjak settle masalah akak. akak tak mudah melatah, 
dan pandang setiap masalah tuh scara positif.
kita kawan pn da setaun kan.. yanie mmg suka kwn dgn akk. kita ni walaupn tak pernah jmpe tp mcm dah byk kali jmpe. yg plg behnye..kita ni cm serasi je kn.. stiap masalah kita alami, msti ada sngkut pautnye..sama2 slesaikannye..sama2 kngsi pndapat.
mmg tebaikk lahh..hikhikkk  >.< 


dengan jujur dan ikhlas..
ida adalah sorg kawan yang baek byk tlg kawan2 saat 
kawan2 ida dalam masalah..
ida ada dengan kami time 2..
dan ida wanita yg paling ayu n mnis skali..
walaupon xnah jumpa,kpercayaan tuh ade je..
persahabatan yg akan berakhir dgn kbahgiaan kelak ;)


 friends forever n ever ;) ayu shida and yanie

 dah lama x ber yahoo msger kan..kan..nih la 1st n last kami btiga
ber yahoo mssger ;) mish2 ~ 

saya luv mereka : Norbayani Jasim & Nur Hidayu Najib ;) 

3 comments:

  1. wah> yanie igt akk nk ltak kt myspace
    >.<
    btw, thx kak
    syg akk lahhh ;)

    eh akk...nama yanie NOrbayani bkn NUr
    hikhikhikkkkkkii

    ReplyDelete
  2. hehe..k2 akak wat pmbetulan..actually men hentam jew..xtaw pon nama sbnar haha..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.