Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 22 July 2010

malam nih besh

alhamdulillah..pe yang terbuku dihati da terungkai.
col dia tadi..mulanya macam lambat mungkin dia ingt 
aku miss call kot..last2 dia angkat juge ;)
syukur..hehe..
lega dapat dengar lagi suara dia..gelak dia..
lawak dia..hehe..ok lah..besh sangat2 dapat sembang
peramah orangnyew juge ;)
i like it ;p  i luv it ;p

hope dia cepat2 topup and msg2 aku.
wah baru bape ari dah kangan..hahaa..
apakah itu???

k lah dah lewat sangat2 nih mau tido..esok nak bangun g kijew lg..
walaupon kejew ptg mau bangun pagi kemas2 rumah
sidai kaen , kemas bilik..hehe..

nite all.. salam ;)
p/s : tido ngn penuh dgn senyuman mlm ini..hehe
        ceewaahhh ~

0 Jari Ohsem:

Post a comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.