Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 27 July 2010

pagi nih besh lg skali ;)

xtaw ngn dia rasa happy jew..bbual bborak bsembg..
xkesah lah tentg apew topik pon..
mmg besh hehe..steady jew dia..bak kate dia la..
kami ngah b'ym nih..hahah..dah kul3 pagi..
mmg xabis modal kalo bbual ngan dia..ade jew bahan..
"terima kasih kerna ade insan sepertinya sekarang.."
dia lah yang aku maksudkn tuh..hehe..
ape2 pon saling menghormati itu adalah sgt penting!!

k lah nak sambung b'ym .. dia ngah tgu tuh .. hehe ;)

0 Jari Ohsem:

Post a comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.