Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 23 July 2010

pagi yang gelap ~

erm hari nih kan..aku bgun awal dr biasa sebbnya..
mak pesan suh mop lantai la..biasa keja2 camnih
adik yg buat..now dia dah xde kat umah..
da sambung study kat petaling jaya ;)
so sape lagi nk buatkn melaenkan aku nih jew..hehe..

dah la hari ni aku pose ganti..aduhh..dugaan..cobaan..hahaa
xde pewla..xpenat mana pon mop satu umah..
dah biasa wat kjew sume nih..kalo penat means xnah wat kjew
umah ler tuh..kan..kan.. ;p


lorhh..pic nih pon..ade ke patut mop
pakai kasut..buang msa jew mop..hehee







 

smbil2 wat kjew umah layan lagu nih..tah ttbe jew..lma giler cr lagu nih..
nih baru muncul n jumpa..so dgr la..ok lah boleh tahan..
asal ek aku xknal pon band nih..sape eh..dr mane eh..
de sape2 leh bgtaw x..ermm.. ??

0 Jari Ohsem:

Post a comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.