Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 30 July 2010

souvenir from australia ~

saja nak share ngn korg ..benda alah nih bos ku yg bagi..haha..
actually kejew ngn dia da byk barang aku dapat..
xsilap brg paling mahal nah dapat dr dia..

jam tangan swiss hunter..wane merah g..jap aku upload bg
korang tgk..hehe...sume kate bos ku baek..hhahaha..mmg la baek,
bukan senang nk amik hati dia..aku da lma bkerja ngn dia
sejak 26.7.2007 sehingga lah sekarang...
pnah pindah kjew jap..aku tahan keje kat tempat baru 5bulan jew..
tuh pon xrasa 5bulan kejap sgt..pastu bos aku offer balik kejew
ngn dia..katenya susah nk cr pkerja smahir aku..ceeewwaahhh~
bangga la jap..ahaks ;p
so until now masih bermajikan dengan dia.. madam ooi ;)
thanx so much ~

0 Jari Ohsem:

Post a comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.