Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 8 August 2010

award untuk my follower

Assalamualaikum, peace upon you.
so ini adalah award yang terbaru dari shida untuk semua follower shida yang follow blog Dunia siGadis'Biru. Hope korang suka simple jer award ni huhu. pape pon thanks sudi singgah blog shida merangkap menjadi rakan blogger shida =)

korang copy link ini ok (untuk copy "Ctrl + C") :




39 comments:

  1. wah comilnyeee..suke2 ;)

    yanie amek auu ;p

    ReplyDelete
  2. wah.wah.
    dah ade award.
    nadd xwat pon lg.
    hahaha :D

    ReplyDelete
  3. nak ambil blh..??
    sbb comel la..

    ReplyDelete
  4. nad: hehe wat ler mst ida amik nyer hehe ;)

    intan : thanx follow,nape hide blog? cmne nk follow gtu..

    adik yanie : comel kee hehee..

    ReplyDelete
  5. thnx sbb bg dak eina award nie...

    ReplyDelete
  6. dah blh follow..

    ReplyDelete
  7. thanks shida.. nti despacth boy saye dtg amik.. hehe

    ReplyDelete
  8. wahh mr curly siap de despacth lg..
    caya lah..thanx mr curly ;)

    ReplyDelete
  9. thanks dear...
    eira da ambik

    ReplyDelete
  10. akak , camne akk wat ade kod tu ek ??

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. owh itu eh..cuba tgk tuto dsini > http://tutorialuntukblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. oh kak shida.. shaff amik award nih.. huhuhuhu
    sbab comei...

    ReplyDelete
  14. farah ambik satu...tq sebab saling mengfollow..:)

    ReplyDelete
  15. wawa : nk award wawa juge leh x? ekekeke ;p

    ReplyDelete
  16. saye amek tw... bru je follow awk.. tengss ;))

    ReplyDelete
  17. nt klu dh ade ruang letak award, dtg amik kt sini..:)

    ReplyDelete
  18. maziny: ok2 amik lah =)
    thanx sudi follow k

    ReplyDelete
  19. sai: nih award tuk follower yg follow hari2 hihi =)

    award special hnya shida wat pada follower yg de 2kosong "00" contoh cam follower ke 100 or 200,skg shida da dpt follwer ke 500,

    ReplyDelete
  20. thanks shida..haha..nnti miera paste kt page award saya ye

    ReplyDelete
  21. tah ler: amik lah dgn rsa megahnya ekeke =P

    ReplyDelete
  22. j0m tukar award nan saya sekali . :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.