cinta gila ~ | Dunia sebenar Shida cinta gila ~

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 25 August 2010

cinta gila ~

salam n morning semua my blogger ;)
entry kali nih tentang cinta gila saya hihi
seperti tema lagu blog saya lah khas buat tuk sidia ;)
wah jiwangnyer hihi ..sabarr jewlaa hahaa ..

kenapa cinta gila yer.. ntah saya pon xtahu knapa cinta gila
tapi mmg gila2 sebabnya dia otai dan slumber jew 
saya kuat merajuk dan sensitip haha camne tuh ngamkah ..
haha ..kami berdua mmg jauh berbeza
seperti langit dan bumi tapi masih serasi hehe ,
bila saya marah dia ketawa wat slumber hehe,
cinta lom rasmi lagi berteman tapi mesra ..mmg gila haha
saya merajuk dia xpujuk malah ketawa hahaa..
saya kata A B C dan dia kate Z Y X  haaa...camne tuh
haha ..saya pon xtaw mmg gila2 ..
kalo sembang mesti gelak2 ..
gelak2 sampai saya batuk terbahak2
langsung xde suara haha wakakaa..
mmg gila..haha sabar jewlaa.. ;D
saya kate saya minat filem seram2 dia lak aksi2 hahah ..
saya suka tgk citer2 cinta dia suka tgk anime hihi ..
bila saya ngah marah2 merajuk dia boleh sedap tgk bola
tgk MU lawan hahah slumber jew hihi ..mmg gila ..

tapi hari ni baru saya taw..semua tu xkisah x apa yang penting
ku cintaimu dan mu cintaiku yg tuh perlu kite tahu ..sebab cinta kita
cinta gila .. haha sabar jewlaa  ~

7 Jari Ohsem:

diana said...

ok la tu..
sekarang payah le
nak jumpe yang selamber je..
nampak macam ganas je..
sekarang yang dok ade tak habis2 nak begesel macam kucing je..
ayat jiwang tak putus2 kat mulut..
janji setia tak habis2..
padahal..
HAMPEHHHH!
hhehe

diana said...

cantik chatbox awak..
tapi susah nak guna..hehe..

shida saje said...

diana biasa la laki skg
better kawan dlu sblum nk lebih2
knla dia dlu hehe ..
xkire la amik msa lma mna kn..

xleh pkai cb saya kpe ye?
saya tgk ok jew..mgkin xabis loading kot
masa awk buka~

thanx for infom ;)

Yasmint said...

baru best dlm hubungan ble kte ngan die kontra...
w'pn pd certain2 part rse cm x best, tp hakikat nya better hv differences btween us, n hub tu akan jd x bosan...
:))

shida saje said...

yup yasmint thanx hehe ;)
saya suka dia ;)

ghost said...

hahahahaha....
ini mnyebebakan beta bangga...
blweekkk~~~

shida saje said...

hehhee...aik awak bca waaa malu larikkk..hehee