Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 5 August 2010

fb skin

 arinih xtahu nak post apew..sebab otak blurr + jammed = xleh fikir
so jus nak share benda nih aku baru wat skin fb nih..
aku rasa benda nih da lama la juga wujud jus aku jew..
baru nk buat terhegeh-hegeh..hehe..mmilih wane pink sbbnyew ???
sebabnya dah xde pilihan len .. yang nih saja boleh tahan yg laen sume xberkenan
dihati ni hehe ..kalo korg nak wat juga amik la kat web nih .. 
http://www.get-styles.com


nih ler rupenya..haha ..tuk suka2 boleh la..ade kelainan skit kan ;)
sape yang xpaham kan..korang g kat blog nih ade tutorial dia..
saja nak promote blog adik saya hehe ;)
selamat mencuba yer.. 

4 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.