Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 6 August 2010

my follower

wahh semakin bertambah my follower sekarang nih ...
thanx anip kerana mem'follow' saya .. saya dah follow awak kembali ;)
mekaseh banyak2 yang sudi singgah pagi hingga ke malam
dan men'follow' saya .. siapa yang follow memang saya akan
follow balik..jus korang kene bagitaw la kat chat box tuh
yang korang sudah mem'follow' saya ..saya akan sgera membalas
baru 27 follower ..bila lah nak dpt 100 follower
hehe..wahh angan2 mat jenin .. kalo la dapat 100 follower lam tahun ni
insyallah akn ku upgrade blog nih..hahaa ~
thanks all my blogger ..sayang korang sume muaaahh :>

2 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.