Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 9 August 2010

prestasi terbaik!!

wahh ..dalam masa 4 ari aku dah mengumpul sebanyak 13 follower
bagus2 skg nih dah 40 follower aku ada ..cam xcaya jew
secepat ini  ..kalo camtuh hujung tahun xpon belum sempat
hujung tahun dah dapat follower sebayak 100 follower..
siapakah follower yg btuah..akn mnduduki carta ke100 follower aku.
kite tgu dan lihat ..hehe.. lmbat g la..hahaa ;)
thanx again bg kawan2 yg blogwalking or singgah pagi hingga petang
or ape2 jew la yang slalu korang cakap tuh..k
thanx again ;) sayang korang nih :>


2 comments:

  1. wah, cngrt2. klo nk up lagi kna rjn blogwalking;p

    ReplyDelete
  2. itu lah..hehe..ngah rajin la nih..
    smpai mr ghost pon t'abai kih3 ;p

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.