remember my name (: | Dunia sebenar Shida remember my name (:

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 19 August 2010

remember my name (:

  1. PART SATU =) (tentang owner yang sukakan warna biru)
hello all my blogger ;) guds morning ..shida tak tido lagi nih tak ngntok lak..ntah ler myb ngah rindukan ssorang heheh saper?? saya xtahu ..ok lah actually saja la entry kali nih nk introduce diri sendiri bagi yang masih belum tahu sape la empunya blog "duniakushida.blogspot" xpon "blog gadis'biru a.k.a peace no war" ni kan..hehe..nama shida radzuan ..radzuan tuh nama ayah saya ..ayah  ayah..auww..dia nih sangat2 sukakn warna "BIRU" ,tapi xsemua benda dia akan pakai warna biru . Jus sstengah benda saja dia akan kenakan ngn warna biru.Jap nak letak gambar shida yang xsbrapa nih..comel ke? cun ke? ahaks korang jewla tahu ape sbnarnya kan..kan..kan shida terima setiap kritikan tu,bagi shida kritikan anda adalah pembina semangat shida tuk terus maju kehadapan..eh hihi =)
actually c shida nih xreti bgambar..bila bgambar mst camnih..xtahu kpe..agaknyew dah jadi trend snap pic camnih kot..hahaa ;D saper lah yg ajar nih shida..ajaran sesat tol..hahaa ...saya lahir pada tanggal 5 january 1987 so ikut tahun nih 2010 ckup la shida berusia 23tahun..huhu..dah tua mak kate..dah boleh kawen da ank mak nih ;)) yekew mak da boleh kawen..camne nak kawen bf pon xready..xde sape mau anak mak nih..huhu..bukan jual mahal ..tp boy2 kat lua sanayang jual mahal sgt ngn sya hihi ..ade ke suh saya yg meminang dia ..haha ..dunia da songsang la gitu kalo pompuan yg minang laki ..silap2 dapat nyahh hahaaa....xnaaakkkk mak 0oii saya ...takot larikkkk.. kahkah3..
shida dilahirkn dhospital daerah gerik dan berasal dr taiping perak ..sape duk perak mst taw tempat lahir dan asal shida nih ..yerlah kalo org lua yg tahu cam pelik juga la kan..mcm sya sndri pon kurang hafal2 daerah lam semua negeri kecuali tempat2 insan tersayang ngehh ;)

ok shida juga baru saja menceburi bidang baru iaitu bidang penyiaran d'sebuah radio internet > gomofm mulanya shida hanya sebgai pendengar dan chating saja kat sana,lama2 owner ofer suh bersiaran (dj) shida pon ok jew then laku kan ngn baek skali,alhamdullah respond ok so kalo korang masuk sana klik tab menu GOSIP vote shida dsana ya =) itu dulu sekarang sejak domain da lain/bertukar * shida tak lagi bersiaran d'sana cukup shida sebagai peng"chating" ok la xnak pnjang lebar story ..xde sape nak baca pon nanti hihi..ok bye sume ~
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  1.  PART DUA (mereka d'sepanjang hari2 shida)
hehe sapo la laki sebelah nih kan hehe xpelah cite skit 
tentang dia nih kan..ehem ehem..bf saya la ekekke :P
kami baru saja menjalinkan phubungan pada 12/7/2010
baru lagi la..alhamdullah dengan dia ok..cuma kdg2 gaduh2
manja kan biasa la hihi..sedangkan suamisteri pon bgaduh
bercerai berai ini kan kapel..xtahu la nak cakap hihi..
adat dalam bercinta,nama dia sharulnizam biasa pgil dia
"u" "u" hehee =P

ok yang nih lak hehe..korang rasa kenal x dia nih hihi..
alahmesti knal punya la,pe hubungan shida ngn dia nih?? 
mesti korang terpikir2 terpinga2..eh terpinga2 ke?? 
ekekke =PsiCantik manis ni yanie @ yaniej,asal johor,
dia adalah insan yang palingrapat ngn shida selama nih,
kami dah berkawan lama dahxsilap sejak 2008 kenal at myspace..persahabatan kami sampaiskg lah xpenah 
putus or wat eva,da agap dia macam adik shida
sendiri walaupun dia muda setahun dari shida je ~

ok nama dia nih ayu,pon kawan shida juga kami bertiga
ayu yanie dan shida sahabat hihi,susah senang bersama
saling share dan memahami antara satu sama lain,
kadang2 problem cinta kami ni seakan-akan sama hehee
macam xpercaya lak..syukur tuhan ktemukan kami bertiga,
asal ayu orang selayang tp dia skg ikot keluarga duduk
oversea d'qatar~

nih syika hehee xpon nama glamor dia chikova araishii
dia shida pon baru knal la dalam tahun nih tapi dia ok
bek ngn shida kami sama2 dj dsbuah stesen radio tenet
radio gomofm,kalo korang nak taw leh klik di tab menu
klik pada button "gomofm" chiko nih pon bawah umo shida
sekarang chiko study kat uitm sri iskandar perak..

yang ini lak nama nya zella xpn nama panjangnya 
zailatul akmal,pon sama juga bawah umo shida hehee..
baru prasan sahabat2 shida nih sume bawah umo..adeh
xpela dalam persahabatan umo bukan penghalang kan kan
zella nih study d'UPM baru2 nih dia dah berkenalan dgn
jejaka pilihan dia merangkap teman lelaki la..hihi
kapel juga kawan shida sorang nih hihi..hope korang kekal
sampai akhir hayat k..nanak gaduh2 yer zella ;)

hoho..mamat macho nih sape lak yer hihi..eja shida pnjam
sat na bf awak..wat d'temu ramah k,jgn marah2 na..kalo marah
meh2 cium siMacho ni ekekke..shida taw da cnfrm ko wat2
marah an sebab nak cium jejaka sebelah nih =P
ok nama dia epy ataw najmi afifie dia "adik angkat" shida
bukan sebaya ok..hehee..orang nye nice da caring juge
suka nyakat shida bila berpeluang..ishh nih yang geram nih hee =)



ok jadi setakat nih saja yg dapat shida story kat sini yer..so selamat berkenalan semua hihi ~ 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  1. PART TIGA (award dari shida untuk follower dua kosong *00*)
baru2 nih shida dah dapat follower ke600 shida taw,tahniah untuk dia so shida bagi dia award ikhlas dari shida sebagai tanda penghargaan dan tanda persahabatan antara kami,before tu memang shida ada sedia kan untuk yang ke 100, 200, 300, 400 dan 500 tgk lah bawah ni calon-calon award dari shida ekekkee =P

  yang ke1000 shida tak bagi award tapi shida bagi dia hadiah untuk follower ke 1000:)
follower yang bertuah boleh lah ready sebabnya shida akan cari follower bertuah lagi dengan angka atau no.fav shida..tunggu..ya!




11 Jari Ohsem:

Yanie J said...

yanie tau akak rndukan sape hihikkk
:DD

shida saje said...

taw eh hehe ;)

KuBi said...

shida, jom tawen nak? sian kt mak shida tu x sabo2 nak cucu!! wakakakakaka!!

shida saje said...

hahhaa..kubi mari2 tawen hahaa ;)

patriq said...

oolololoo comey benor ank pak radzuan nih yer..
aik kubi nk kawen ngn sida ..fira bg ak la larik..

shida saje said...

satan! ketuk kau! rotan kau!

patriq said...

ketok rotan hoh..larik

shida saje said...

wakaakakaaka..penakot.. ;p

ainne said...

shida camne wat layout blog x nk org copy

shida saje said...

adeh ainne cmne nk tlg kamu. kamu xletak link pun huhu ~

Nurul Aein said...

shida..awk lahir gerik? saye asal gerik jgk..haha