Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 28 August 2010

saya dan awak ~

sedihnyew tgk video nih ..rasanya nih macam kisah benar jew..
.. tersentuh sgt tgk sebab ending dia sedih sgt2 ..
pre-nasihat saya ..pada kaum adam semua kalo dah suka lebih
baik berterus terang ok . jgn ler jadi cam laki lam video nih ..
kan da melepas ..last2 dia yang sedih huhu ..kalo korang tgk video nih
mesti paham ape yg saya maksudkan ..huhu selamat menonton ~

4 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.