selamat berpuasa semua ~ | Dunia sebenar Shida selamat berpuasa semua ~

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 11 August 2010

selamat berpuasa semua ~

selamat berpuasa semua myblogging ;)
wahh xsangka pejam celik pejam celik sudah pun masuk 
bulan puasa or bulan ramadhan ..jadi semua kawan2 
dah bersedia ke?
sedia tak sedia pagi nih dah nak bersahur untuk pertama kalinya..
moga perjalanan tugasan seperti biasa ..almaklum la..
bekerja dibulan puasa ..setengah orang xboleh setengah orang bolehyang xboleh alasan je banyak nih ..kan..kan.. ;)

lagi satu puasa ganti dah lepas ke? hihi .. saya sudah naseb la sempat ganti
kalo x terbengkalai juga .. so harapan tuk puasa kali  ini .. nak tingkatkan
amal ibadat lah itu of cos! and yang lain tu lom pkir lagi..hehe
nak juga cakap nak puasa penuh tapi hahaa..jgn percaya..mesti akan tinggal
punya lah ;p ..kaum hawa biasa la kan mmg ade excuse ..
so lastly ..wish all my blogging happy fasting ~

 mungkin ade yang lupa niat puasa so jgn segan silu sila lah baca ;)

ini untuk niat berbuka ok so mana yang xhafal boleh hafal da skg ;)