Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 3 August 2010

yang terindah by dakmie

Semenjak kau hadir dalam hidupku
Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan

Kau yang bernama cinta

Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Maaf jika ku tidak sempurna

Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakinan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran

Mencintai dirimu

Merindui dirimu
Memiliki dirimu
Hingga akhir hayat bersama kamu

Kau yang bernama cinta

Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku rasa indah

Kau yang bernama cinta

Hingga aku rasa indah


p/s : masih teringat drama nih..sweet sgt2 ;)
lirik nih pon penuh bermakna..untuk pasangan yg
bcinta pasti suka n pakai lagu nih kat blog2 anda kan..kan (:
dengar lagu ni bt aku terasa indah,happy,tenang ~

2 comments:

  1. lagu ni mmg beh kak.
    lg 1 lagu tema cite epilog syurga cinta beh gakk

    ReplyDelete
  2. yekew...hehe..akak nk dgr lah lagu tuh ;)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.