Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 25 September 2010

entry sedih huhu ;(


salam semua myreaders,2 3 arini shida mcm sedih skit sbb anak buah shida
masuk wad..dia sakit,masuk hari ni dah 3ari dia kat wad..
hari ni dia dah selesai operation,alhamdullah slesai sumenya..
petang td shida g spital tgk dia..kat wad kanak2 tingkat 3 block C,
masa datang dia tgh tido lagi..shida kesian la tgk dia mcm tuh..
umor baru 3tahun da kne operation la ape la..
smbil tgu dia bgun tgk la kdaan dia..dengan kurusnya..
pastu selak baju dia tgk perut dia yg kne operation tuh..
xdpt nk tgk sbb masih ttutup dengan balutan..hmm sebak rsa didada
tgk kdaan dia mcm tuh..wlupon dia mmg lasak budaknya ..kdg2 geram
dgn prgai dia yg hyper tuh tp bila da jd gini kcian jew..







gambar yg nih msa dia baru kne tahan wad..happy lagi tuh hehe..~
tapi dia xtahu ape yg jadi kat dia..paling2 sedih dia cakap kat ummi (mak saya)
"..ummi danial nk balik umah ummi..danial xsuka duk sni xbeshh busan.."






insyaallah xlama lagi danial akn balik umah sini..makandak xsabar taw nk 
tgu danial balik umah..makandak xsabar nk jumpa danial..
nk dgr danial jerit mnges ..wat makanda marah2 hihi..makandak rindu sume tuh
huhu..makandak tgu danial pulang ok..danial kne kuat ,mkn ubat,dgr ckp dokter
ok danial sayang..walopon danial ckp danial xsuka dokter 
xsuka niiino niinoo (ambulance spital)
wlupon danial xsuka duduk sana k,moga ank buah makandak sorg nih cepat sembuh
........amin ya robbaa'alamin........

10 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.