follower ke 200 ~ | Dunia sebenar Shida follower ke 200 ~

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 6 September 2010

follower ke 200 ~

erm..pejam celik pejam celik follower da mgjangkau 196 follower
terima kasih yg xterhingga kerana korang sudi follow or follow back 
blog saya k,lagi 6 follower mncecah lah blog ini mmpunyai pgikut yg
seramai 200 org ..hihi..seperti biasa dengan seikhlasnya saya
nk mmberi award kepada follower ke 200 saya ..
ini dipnggil award special la..bulan sudah adik biha kita
dah dapat award special dr saya ..dia adalah follower ke 100 saya ;)
tahniah biha ..so saya bg dia award dreka khas buat adik biha ..

bagi follower yg lain tuk korang pon ade award juga saya buat 
korang da follow jus amik award kat tab menu ok..
mudah saja kan..xpelu wat pape jus amik saja kalo rasa nak share pon
tiada masalah ..jadi pada semua meh2 jadi follwer saya ke 200 hihi ..
ade award special mnuggu mu sayang ~


0 Jari Ohsem: