apabila saya melaras konti dj ;p | Dunia sebenar Shida apabila saya melaras konti dj ;p

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 27 October 2010

apabila saya melaras konti dj ;p


en3 kali ni rasanya sedikit special sebabnya ini adalah pertama kalinya..

semalam secara rasmi memecah tradisi la konon kahkah..gomoFm telah dkejutkn
oleh dj SHIDA hahaaa siapakah gerangan itu..ekekeke..
saya la oii..sape lagi..actually semalam xterniat pon nk men"dj" line lak tgh sengal2
kan ttiba kubi (owner gomoFm) dia suruh saya pm dia..dia tnya nk dj x..
saya tercengang2 juga la..kpe ttiba jew kan..yerla selama nih mana penah saya men"dj"
kesorangan selalu mesti berteman..mksud nyew beramai2..
yerla saya nih bukan sorg yg byk cakap..nk tgu idea jatuh mcm tgu kucin kua tanduk
hehee..jadi kubi pon setting kn untuk saya..mmg mudah ngn cara saya yg tenet sengal2 
camtuh hehee..jadi selama hampir dua jam saya bersiaran di konti gomoFm
rasa semalam pengalaman baru lak..tapi nk ikotkan mmg susah sebab nak cari idea ape
yg nk kite bualkn..nk kite tarik pendgr2 kite kan..hmm mmg sush..mcm saya dj baru..
xleh la nk lawan dj2 yg dah pro yg otai2 kan hihi..seluuutttt la kat dorang hihi ;)

nih post yg gomoFm buat kat facebook ..untuk melihat lebih jelas klik pada gambar

tapi mmg kelakar sebabnya ade yg kate saya menggelupur hahaa
sebab tiap kali lagu mst saya suruh dj chikova pm ;p
bukan ape sya saja suruh dia pm bukannya menggelupur ekekeeke
lepas sya habis onair tnya juga la pndapat dorg mcmne saya kendalikan
ok ke x ok kn..alhamdullah sumenya bg kate2 positif..
thank so much pada kelubi seman yg sudi bg sida peluang mcmni
.. memang best sgt2 ..

kepada semua myreaders yg teringin nk men"dj" xsalah 
pon jom la join gomoFm sebenarnya saya da mengikuti 
peredaran gomoFm sejak ia mula2 dtubuhkn dan dikenali,
gomoFm ditubuhkan pada 20 julai 2010 ..
seminggu selepas tu baru saya mengenali radio 
tenet nih..mmg best kat sana tak rugi kalo korang
luang masa beberapa minit disana ;)
walau apa2 pon semalam mmg saya enjoy...yiiihhaaaaaaa ;p

untuk masuk ke web rasmi gomoFm sila klik sini >> http://www.gomofm.warungchat.com



0 Jari Ohsem: