Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 21 October 2010

bagai kacang lupakan kulit ~


hai myreaders sume jap jap nk kiss korg dulu hihi muuahhh ;)
da lama rsanya xpost en3 kan yerla bz ngn kerjaya nuffnang ekekeeke
nih kalo adik yanie baca gelak dia hahaaa..layan nuffnang sampe
xtido2 hahaa..tp duk gitu gak..yer dik..hihi ;p

ok2 sebelum shida nk mbebel lg pnjg lebar..shida ttbe nk kongsi ngn
korang tentang satu "perumpamaan" -> bagai kacang lupakan kulit
maksud yg shida tahu..orang yang tidak tahu mengenang budi ..
tapi kalo nk share ngn korang boleh ke ade dengan maksud len..
contoh mcm : org yg tidak mghargai org len xpon org yg sush baru cri
kalo senang dilupakan..boleh kew?? hmm ..




ini sebagai gambar hiasan
kacang melupakan kulit..hahaa
pekebende la merepeknya aku nih ~

2 comments:

  1. ape lak maksudnya tuk kulit lupekan kacang??/ hehehe

    ReplyDelete
  2. cacing ok gak nnt shida post kat dewan bhasa dan pustaka ekekee ;p

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.