Jersi Manchester United a.k.a MU pemberian sidia, TERIMA KASIH! | Dunia sebenar Shida Jersi Manchester United a.k.a MU pemberian sidia, TERIMA KASIH!

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Sunday, 10 October 2010

Jersi Manchester United a.k.a MU pemberian sidia, TERIMA KASIH!

Assalammualaikum~
hon hon hon..van kurier datang..memekik mekik..dalam kul11 lebih pagi
saya pon kua la..ngn slumbernya..
OPP : cik sekian sekian..ade..ade bungkusan tuk dia..
SAYA : saya la encik..
OPP : nih ade bungkusan..sila tandatgan sini dan ic skali yer.
SAYA : baik..ok sudah..
OPP : terima kasih..
SAYA : sama-sama hihi ~

p/s : OPP = orang pejabat pos hahaa..

dalam hati memang dah taw memang ade barang nak sampai today..hihi
jus tak taw je ape isi hihi~
masuk bilik terus lah buka gelojoh betul!!..dari kekasih hati hihi..la dia bagi saya baju MU
wahhhh..suka-suka hihi..thanks hunnny bunny..thank a lot ~
belum pakai lagi..sayang jew nak pakai..

sekitar gambar baju ini =.=
tapi memang dah try huhu..baju besar sikit je..dia bagi size M hihi..tak pela longgar-longgar pun ok what, selesa juga hihi..ape yang penting pemberian dari yang TERSAYANG wee..~





4 Jari Ohsem:

Yanie J said...

huhu..jeles2
nak jugakkkkk!!

shida saje said...

nnt kakak bg adik satu yer..
kaka suh pakcik byar hihi :x

story said...

nak minta baju tu malu rase, baju yang saye suke tak punye. macam mane?

shida saje said...

story pe kebnde tuh aihh~