Jersi Manchester United a.k.a MU pemberian sidia, TERIMA KASIH! | Dunia sebenar Shida Jersi Manchester United a.k.a MU pemberian sidia, TERIMA KASIH!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 10 October 2010

Jersi Manchester United a.k.a MU pemberian sidia, TERIMA KASIH!

Assalammualaikum~
hon hon hon..van kurier datang..memekik mekik..dalam kul11 lebih pagi
saya pon kua la..ngn slumbernya..
OPP : cik sekian sekian..ade..ade bungkusan tuk dia..
SAYA : saya la encik..
OPP : nih ade bungkusan..sila tandatgan sini dan ic skali yer.
SAYA : baik..ok sudah..
OPP : terima kasih..
SAYA : sama-sama hihi ~

p/s : OPP = orang pejabat pos hahaa..

dalam hati memang dah taw memang ade barang nak sampai today..hihi
jus tak taw je ape isi hihi~
masuk bilik terus lah buka gelojoh betul!!..dari kekasih hati hihi..la dia bagi saya baju MU
wahhhh..suka-suka hihi..thanks hunnny bunny..thank a lot ~
belum pakai lagi..sayang jew nak pakai..

sekitar gambar baju ini =.=
tapi memang dah try huhu..baju besar sikit je..dia bagi size M hihi..tak pela longgar-longgar pun ok what, selesa juga hihi..ape yang penting pemberian dari yang TERSAYANG wee..~





4 Jari Ohsem:

Yanie J said...

huhu..jeles2
nak jugakkkkk!!

shida saje said...

nnt kakak bg adik satu yer..
kaka suh pakcik byar hihi :x

story said...

nak minta baju tu malu rase, baju yang saye suke tak punye. macam mane?

shida saje said...

story pe kebnde tuh aihh~