Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 12 October 2010

nuffnang owh nuffnang ^


hari nih saya telah mendaftarkan diri kedalam nuffnang
yang org duk sebut2 kan tuh,
bila masuk blog org len mst ade iklan2 nuffnang nih~
jadi hati pon tgerak nak daftar..hari nih telah pon saya mendaftar diri
kedlm nuffnang..owhh nuffnang welcome to mylife.ahaks ;p
actually xtaw pape pon..nih pon yanie and chikova yg ajar2
skit2..ok la taw la skit tntg nuffnang nih..~
hahaa..tah ape yg saya paham pon xtaw..huhu sabar jewla~
jadi hari ni termaktub lah diri bersama nuffnang tersayang..bla bla bla..

pada blogger yg ada nuffnang sila tunjuk ajr..saya nih budak baru nk belajar ;)
thanx so much ngeee..~


9 comments:

  1. wah! sifu yanie ajarkan?giler kentang! hehe.neway,Keep iT uP yea!biase la,awal2 ni tak nampak lagi,kang da lama,baru mata ni nampak duit.hehe.;-)

    ReplyDelete
  2. wahhh bukan sebab duit hahaa.. ;p
    mekaseh zaer ~

    ReplyDelete
  3. singgah bagi semangat nuffnang, chayo2 :)

    ReplyDelete
  4. mekaseh azura kih3..lawak la plak..
    hahaa..mcm blajo ape jew..wakakakaa ;p

    ReplyDelete
  5. ngade2 uncle zaer..yanie ajar pe yg patot je HAHAHA..yanie pn bru nk belaja2 ni huhu.
    uncle zaer la sifu M.nasir ekeke;p

    p/s: akk pe lg jum BW smpai lebam muahaa

    ReplyDelete
  6. jom adik ku muuahhh...kite BW ekekeee ;p

    ReplyDelete
  7. wow jom klik byk2. leh dpt wet . teheheheheheee

    ReplyDelete
  8. mula2 mmg ciput,dah lama2 mmg masyuk...hehehe

    ReplyDelete
  9. azhar mari la jg geng shida sama2 suka iklan hihi
    ;p

    chiko hehe meh sama2 wat duet ngn bisness lak ekeke ;p

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.