Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 23 November 2010

aduhaiii kenape la lawak sangat "bb" shida nih :D

salam semua pembaca-pembaca setia blog gadis biru nih ;) hehe..dari alik kjew kul5.30 tadi sampai la dalam kul8 lebih gtu la..tenet shida nih buat hal. biasa lah kite pakai broadband kan,maxis lak tuh..slow giler taw..selama nih pon shida online pakai broadband kakak (celcom) tapi disebabkan ramai pengguna dalam rumah nih terpaksala shida pakai balik broadband maxis shida nih..da la slow nak buka blog pon x senang taw..tadi nak la blogwalking kan ttbe tenet slow buka lak blog2 yang berat lagi dtambah widget2 yang tah bpe banyak..aduhaii susahnya nak loading..2 3 blog jew shida buka ptg tadi,lepas mandi dan solat maghrib tadi kan nk online la balik dengan harapan broadband da ok sebab da bg dia rest ttbe dia wat hal lagi..tgh2 nk balas komen ladyship ttbe blackout lak kat umah nih aduhhaaaii..mmg mimpi ngeri tol la rasa angin satu badan taw :|
dah blackout xde mood nak online tutop terus shida msg2 ngn bf shida si sharul hehe..ngadu la kat dia blackout la ape la..sabar jew dia mendengar..hehe shida kalo dengan sharul memang manja skit..opppss kantoi suda :P ade lagi citer nih hehe..(part lawak) masa dalam gelap kan shida tfikir la sorg2 shida nk tukar broadband myb nak ambil celcom jew senang skit online..selepas 4jam lampu da de huurayyyy!! nk blogwalking balik la dengan harapan broadband ok da,pastu tpkir nak amik kotak broadband nih nk tgk2 la wat kali terakhir kan..then shida tnampak ade kabel usb yg ade dlm nih..tbe shida tpkir "pe kate kalo aku gantung jew bb nih pkai cabel usb nih" pastu shida pon buat la.. seperti gambar dibawah ;)
giler tkejut shida laju tenet aku..yaahuuu..actually shida xtahu kaedahnyew taw..tp yang shida taw smakin tgi kite letak broadband tu makin ok line dia xtaw la kan..hehe..akhirnya niat nak tukar tbatal la sudah hehee..now shida leh post en3 nih pkai broadband shida sendri..bagi de sape2 yang mempunyai masalah penggunaan broadband macam shida nih..ape kate korang try dis way ;) heheee tq ~

20 comments:

  1. hahaa..lawak gak kak :P

    mmg makin tgi makin laju,yanie on9 kt bilik tgkat dua.klo on9 kt bwh cnfrm xdpt huhu

    p/s: ynie de prob..sok yanie kol akk,niw credit tade

    ReplyDelete
  2. itu dia..
    itu dia..
    da leh jd PROSEFOR da nie..
    hahaa~
    syg ye kt maxis
    =p
    tahniah!

    ReplyDelete
  3. yanie: ok dik bila2 jew tp b4 kol msg dlu ya ;) miss u ~

    ReplyDelete
  4. ghost love: hehee..profesor la..error spelling ekekke :P
    mst arr syg cam syg en.Hantu kite tuh ;)

    ReplyDelete
  5. kenapa tak gantung kat aerial tv yang atas bumbung tu lagi banyak dpt line hahahaha

    ReplyDelete
  6. adik'WAN: nnt kaka beli cabel usb yg pnjg 1meter k kak gntung nnt.. :P

    ReplyDelete
  7. sida wow mst bapak laju kan :kahkah larik:

    ReplyDelete
  8. ehehe~~ mcm sama jew kedudukan broadband tu ngan zanna..huhu~~ lawak2x ingatkan zanna jer sorang yg buat..huhu~~

    ReplyDelete
  9. sida ..onair la mlm ni..boring..rr :sadface:

    ReplyDelete
  10. tgk lah satan kalo rsa nk onair..huhu line ngah teruk nih..hujung2 besa la speed sume da lari..adehh~

    ReplyDelete
  11. kalau sida onair blh gak satan req lagu :larik:

    ReplyDelete
  12. sengal..hahah
    uiitt..bkn kire tinggi ke rendah la..dye ikut location..besenye dletak modem tu dekat dengan tingkap InsyaAllah ok ckit kot..Tapi maxis broadband actually mmg s*cks + loussyyyyyyyyy.....

    ReplyDelete
  13. taw ler..ekekek..jus en3 mengarut jew.. :P

    ReplyDelete
  14. hahaha..mmg sesetengah bb ade yg jenis bergayut..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.