Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 24 November 2010

alhamdulillah ini rezeki dari rakan-rakan blogger *terima kasih ^_ '

salam semua..tengah watpe tu?? ekekee soalan seperti biasa selalu kalo nak post en3,korang xcakap pon shida da taw mesti ngah blogwalking xpon singgah2 xpon jalan2 xpon terbang2 xpon ziarah2 xpon melawat2 xpon shida pon xtaw lagi ape yang korang selalu cakap pabila datang ke blog kawan-kawan yang lain hehee..xpe janji korang happy sudah~ actually shida post en3 nih sebab shida nak mengucap ribuan terima kasih pada rakan-rakan blogger yang sudi "follow u i follow u back" hehe..trimas ya!! sekarang ni pon perkembangan follower shida da bertambah,sekarang da 491 follower ;) tq mydear .
so seperti biasa la shida nak mencari follower yang ke500 shida ,pe yang bestnya jadi follower ke500 ni kan hehe,sudah semestinya la dapat award dari shida..award hasil dari editan shida sendri..ekekeke ayat xleh blah!! hehe..so mcm yang lepas2 shida juga ade sediakan award tuk follower2 biasa..yang no dia xde dua kosong(00) so korang leh la g d'tab menu klik "AWARD BLOG" ok,mudah kan..so korang jgn la cakap yg shida xbagi korang award plak..hihi cuma specialnya follower yg de dua kosong (00) ni..kat award tuh dia sorg jew dpt siap ade nama lagi..hehe..so shida bg la korang tgk award shida yang da lepas2 tuh (ke 100,200,300 & 400) :



ok kali nih shida harap sgt award nih blogger lelaki yang dapat hihi :P bukan ape dari award ke100 - 400 sume gul yang dapat so shida nak la plak award yg ke 500 nih bia blogger laki yg dapat plak. pe kate ade brani syg?? ekekke..p/s : cepat blogger lelaki follow shida dapatkn award yg ptama kalinya lelaki yg dapat hehe.. sape cepat dia la yg dapat ok~ tq dear ..

10 comments:

  1. sida :yay: org ptama komen :kahkah larik:
    jd rr nk jd follower ke500 da xsempat :malu1:

    ReplyDelete
  2. nak wat cmne maafkn hamba..hahaha :P

    ReplyDelete
  3. ade wani kn da ckp klik d'tab menu AWARD BLOG ;)

    ReplyDelete
  4. SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

    http://www.hazwan.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    ReplyDelete
  5. wan: wan bg ape sbnarnya kak t'late follow la huhu da 3hari xon9 uwwaaaa ;(

    ReplyDelete
  6. kak: ade amik kat tab menu yer..AWARD BLOG ;)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.