Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 22 November 2010

amaran kepada semua wanita-wanita yg suka melihat cermin!


salam myreaders..selamat malam dan pagi shida ucapkan pada semua pengunjung2 yang sudi bertandang ke blog shida nih..so arini shida ade sedikit info nak dikongsikan bersama-sama:
Ketika kita masuk ke toilet, bilik mandi, bilik hotel, ruang ganti pakaian, dan lain-lain, seberapa besar anda yakin bahawa cermin yang tergantung di dinding dan kelihatannya seperti cermin biasa itu memang benar-benar cermin biasa, atau sebenarnya itu adalah cermin dua arah (orang di belakang cermin boleh melihat anda, sementara anda tidak dapat melihat mereka). Banyak tempat di mana orang memasang cermin 2 arah di dalam ruang ganti pakaian wanita, namun tidak menutup kemungkinan juga di ruang ganti lelaki. Adalah sangat sulit untuk secara jelas mengindentifikasi permukaannya hanya dengan melihatnya saja. Saatnyalah kita untuk berhati-hati. Jadi, bagaimana kita dapat menentukan dengan pasti apakah cermin tersebut adalah cermin biasa atau cermin 2 arah?. Kalau di bilik polis, iaitu di ruang soal siasat, sudah dapat dipastikan cerminnya 2 arah tapi untuk di Public Area do this thing : LAKUKANLAH TEST SEDERHANA (TEST KUKU JARI)  
Letakkan ujung kuku anda di atas permukaan cermin. Jika ada jarak (gap) antara kuku anda dan bayangan kuku anda di cermin, dapat dikatakan bahwa cermin itu adalah cermin biasa (selamat).Tetapi, jika kuku anda terus menyentuh bayangan kuku anda di cermin, hati-hatilah, kerana benda itu adalah cermin 2 arah ! Kerana itu ingatlah selalu, setiap kali anda melihat cermin di tempat-tempat umum seperti disebutkan di atas, lakukanlah "TEST KUKU JARI". Tidak perlu membayar. Mudah dilakukan, dan ini mungkin boleh menyelamatkan anda dari "PERKOSAAN VISUAL"
Para wanita : beri tahu teman-teman anda yang lain.Para lelaki: beri tahu istri, anak perempuan atau teman wanita anda Lagi info menarik Tolong sebarkan informasi ini dengan fowardkan kepada semua kawan-kawan anda =)
ish bahayakan cermin kat luar sana..sume xleh dpercayai..awas kaum wanita!! silap-silap masuk dalam video2 xelok aishhh..dunia skg nih :|

18 comments:

  1. wah bagus lah info ni..thanx dear...cermin 2 arah tgk lam cite nustan dulu hehe...canggeh betul emm takut lah kan

    ReplyDelete
  2. wah..good info dear, thanks for the sharing :)

    ReplyDelete
  3. betulkah nie? nanti boleh try tengok. thanks ffor da info :D

    ReplyDelete
  4. thnx for info,,tp x fhm sgt yg psl letak kuku tu

    ReplyDelete
  5. da penah bace jugak info nih..uishh..bahaye betol

    ReplyDelete
  6. qaseh dan ezan : sama2 dear..plz take and post k..share2 la k ;)

    ReplyDelete
  7. zirconia : wa'allahualam la zz..jus take noted saja la k ;)

    ReplyDelete
  8. twinkle: shida sndri xbpe sure lgkah2 nyew huhu..pape pon jus bhati2 lah k ;)

    ReplyDelete
  9. yellow: plz take and post..share2 la k ;)

    ReplyDelete
  10. err.. perempuan je? yang lelaki.. lebih2 lagi yg teruna mcm asip? hahaha

    ReplyDelete
  11. adik wan: mst la hehe..jga jgn xjga kih3

    ReplyDelete
  12. jap nak gtaw anak dan bini tsyg :kura1:

    ReplyDelete
  13. ha tu la..pnh baca..tp kn, miera try kt umah..sama je..xde gap pun antara kuku.so, xkn kt umah pun cermin cmtu..huhu..xpaham

    ReplyDelete
  14. shida sndri pon xnah cuba huhu =(

    ReplyDelete
  15. Wow super. Thannks for sharing,

    http://www.techzar-web-developers.com/

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.