Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 6 November 2010

bila orang asing da mula menguasai Bahasa Malaysia

salam myreaders..kali nih en3 nak post video lak..bukan video klip or video lawak
bukan juga video bukan-bukan..video nih actually shida nampak kat fb
dekat fb myYayunk ;) ekekekke..so shida layan la kan..best plak so terniat
nak post kat sini..untuk share ngan my blogger sume..kan sharing is caring ~
sudah play? camne dia speak Bahasa kita ade pelat x? ekeke..yang lawak dia suka cakap
owh..owh..owh..hahahaa..xpe YOU berusaha lagi sebab berusaha tangga kejayaan ~

p/s : macam dia paham jew bila ade bahasa2 kiasan camtuh ekekeke ;p

17 comments:

  1. memang menarik slang orang putih cakap melayu..=)

    ReplyDelete
  2. orang putih dan pandai cakap melayu
    tapi aku tak pandai2 cakap org putih kenape erk huhuhu

    ReplyDelete
  3. itu juga persoaln yg shida fikir kan juga erm..

    ReplyDelete
  4. mari kita sama2 fikirkan hmm.....

    ReplyDelete
  5. fkir pe ha?? suka nyebok taw..sepak!!

    ReplyDelete
  6. oky2 wakakaka..xmasuk gomo ke?? de prob ke??
    sedh2 je td tgk..hmm

    ReplyDelete
  7. xde pape la..aihh sejak bilo amik taw hal org nih..fkir2 hmm..nak bodek la tuh siul..update sndri siul!

    ReplyDelete
  8. wakakka..na da la..pe brg bodek2 strght 2da point ja skg ni..kahkah..jom masuk gomo nk?

    ReplyDelete
  9. tgk lah nnt..satan nih skg suka terjah sida kat blog eh..taw2 jew skg nih suka blogg jew ekekke ;p

    ReplyDelete
  10. pi ltk link kat cb shida nnt leh org follow satan..pat!!!

    ReplyDelete
  11. satan nih..da larik topik..owg suh komen sal vdeo tuh..adehh

    ReplyDelete
  12. lawak giler..ok la..buat vdeo lg la..blh la..hahhaaaaa :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.