Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 16 November 2010

dengarkan saya menDJ dikonti gomoFm..layanzz..

salam all my blogger hehe..tadi baru jew online de dapat satu msg di skype
owner gomofm minta shida menDJ..so shida xde masalah..memang tengah free
kan so shida pon menDJ la berkonti kan digomoFM..bagi blogger2 yang xtahu
boleh la klik disini > radio gomofm
shida onair selama 1jam lebih..bukan ape banyak permintaan lagu yang tak tertunai ..
sebelum shida dj ade dj chikova yang onair..ttba dia nk out mgkin ade hal or ape2 shida 
xtahu la..td shida masuk taw2 dia da nak out..xpela shida ganti dia selama 1jam lebih nih,
topik hangat xde jus berseloroh kat dalam tuh..digomofm pon ade cbox besar lg..
ikon2 best juga hihi..shida suka juga men ikon2 disana..memamg funny :)
owh terlupa lagi satu kat sana ada undian untuk girl/gadis yang paling top disana
..hehe..shida sendiripon tersenarai kat dalam tuh taw..
korang leh masuk sini untuk vote ok > undian gadis paling top gomofm
ok lah shida nak start blogwalking nih..yeeehhhaaaa!!!! =))

9 comments:

  1. hehe..taw jew sida dj td,tq spin lagu satan yer :hihi:

    ReplyDelete
  2. hehe..taw jew sida dj td,tq spin lagu satan yer :hihi:

    ReplyDelete
  3. sama2 lenkali minta lg yer..week!

    ReplyDelete
  4. nak minta byk2 tp sida jgn xspin lak k :D

    ReplyDelete
  5. yaaa..sida spin mna sempat la..mana yg xda kne donload..tuh yg payh..taw..line da loncat2 adehh :/

    ReplyDelete
  6. ok2 heee..onair bg taw la naa :kahkah:

    ReplyDelete
  7. wann hehee..sorry ler..kak xprasan la huhu..terdonload yg karok nyew..hhaaa..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.