Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 29 November 2010

Firdani "Teka Nama" Contest

salam semua myreaders..hmm tadi shida ade jalan2 singgah2 ke blog ke satu blog kn..so shida ade tnampak satu post kat blog Firdani Love Story nih ..dia wat contest la hehe..shida nak join sebab shida dapat jawapan pada soalan2 yang diberi ..pada semua blogger yang nak join boleh la g kat blog Firdani kita nih ;)
so ini adalah banner yg harus dipacakkan kedalam en3 dan sidebar kita..shida suda siapkan hehe..bagi shida ini baru contest ke2 yg shida join..shida jarang nk join,sebab yerla kdg2 ape yg dminta or ditanya ..shida xdapat nak berikan dengan tepat ..kdg2 xdapat jawab lgsg ekekee :P kantoi suda..bagi korang yang berminat boleh la join k pape hal pon korang follow blog nih dulu k Firdani Love Story kalau korang nak tgk hadiah2 nya pon boleh klik sini hadiah pemenang jadi soalannya seperti berikut:
jadi shida tag pada 5 orang rakan shida yg lain : yanieJ nard nadia whitelover nora

8 comments:

  1. sida nak join bolh x? :kura1:

    ReplyDelete
  2. boleh2 sila2 walopon xdtag ekekek :P

    ReplyDelete
  3. helo2!
    dtg check pagi2 buta..hee

    thanks shida join..cpt je jwab kan..syarat sume cukup!^_^

    nt check tau kot2 ade latest update..wat mse skang xde lg la..:)

    ReplyDelete
  4. Firdani ada wat contest!napa la zaer lambat update ni.huhu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.