Firdani "Teka Nama" Contest | Dunia sebenar Shida Firdani "Teka Nama" Contest

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 29 November 2010

Firdani "Teka Nama" Contest

salam semua myreaders..hmm tadi shida ade jalan2 singgah2 ke blog ke satu blog kn..so shida ade tnampak satu post kat blog Firdani Love Story nih ..dia wat contest la hehe..shida nak join sebab shida dapat jawapan pada soalan2 yang diberi ..pada semua blogger yang nak join boleh la g kat blog Firdani kita nih ;)
so ini adalah banner yg harus dipacakkan kedalam en3 dan sidebar kita..shida suda siapkan hehe..bagi shida ini baru contest ke2 yg shida join..shida jarang nk join,sebab yerla kdg2 ape yg dminta or ditanya ..shida xdapat nak berikan dengan tepat ..kdg2 xdapat jawab lgsg ekekee :P kantoi suda..bagi korang yang berminat boleh la join k pape hal pon korang follow blog nih dulu k Firdani Love Story kalau korang nak tgk hadiah2 nya pon boleh klik sini hadiah pemenang jadi soalannya seperti berikut:
jadi shida tag pada 5 orang rakan shida yg lain : yanieJ nard nadia whitelover nora

8 Jari Ohsem:

patriq said...

sida nak join bolh x? :kura1:

shida saje said...

boleh2 sila2 walopon xdtag ekekek :P

Firdani said...

helo2!
dtg check pagi2 buta..hee

thanks shida join..cpt je jwab kan..syarat sume cukup!^_^

nt check tau kot2 ade latest update..wat mse skang xde lg la..:)

Zaer!! said...

Firdani ada wat contest!napa la zaer lambat update ni.huhu

shida saje said...

firdani: ok firadani tq =)

shida saje said...

zaer: tgu pe lg jomla join =)

fatin hanani said...

gud luck dear :)

shida saje said...

fatin: tq dear ;)