Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 13 November 2010

follower 400 suda djumpai yay! tapi masih lagi prempuan,

salam semua myreaders hohoho..shida dah ketemui follower ke 400 taw
nak taw sape yer..hihi nih ha cik YANN mazian kite~
tahniah yer yann..so mari2 kenal2 dulu dengan follower ke400 shida nih..
tadi sempat gak print screen blog dia mai2 tengok..klik pada gambar tok besarkan k
nih cik YANN nyew header..cantik comel cam tuan dia ;)

ini lak kandungan ataw isi dalam blog cik YANN..ok ckup shida xleh la post byk2 kalo 
korang nak kenal2 ngn YANN nih follow dia oke ;)
so nak tunaikan janji shida..ini award yg xsberapa shida wat tuk YANN k ;)
hope YANN terima dengan senyuman sampai ktelinga ya ;p
thanx coz sudi follow shida dan jd sahabat blogger shida..thanx again~
yann boleh share ngn kawan2 len k..yg pasti letak link shida tq yann ;)
untuk copy ( Ctrl+c)

p/s:ingatkan follower lelaki yg dapat tapi gul juga..untuk blogger laki cuba lagi next award k!!

22 comments:

  1. sida..pndai gak ko design2 ya hmm

    ReplyDelete
  2. alah biasa2 ja..awatnya?? xpcaya lak ke?? adehh~

    ReplyDelete
  3. caye arr..nanti bolh arr wat award army tuk ak lak..wakakaka :D

    ReplyDelete
  4. ko majuk ade aku kesah..hahahaa
    eh satan amik la award yg kat tab menu lg nomey2 taw ;p

    ReplyDelete
  5. yekeh..oke2 ak amik yerk..ak ckp sida wat khas
    tok satan.k2 :malu1:

    ReplyDelete
  6. lantak ko la satan janji ko happy..dah2 shusss
    nanak ggu gue nk BW..larikkk.....

    ReplyDelete
  7. kahkah..thx syg..opss! :malu1:

    ReplyDelete
  8. buat guna apa banner tu?
    nak tau esp yg bhgn bintang tu

    ReplyDelete
  9. affan ruslan: saya edit pkai photobucket
    dan jdkn imej format animated (gif)2jewla,

    ReplyDelete
  10. thanks shida. nnt yann tuntut award ni ye. hehe. :D

    ReplyDelete
  11. ya tahniah jua..tp follower biasa pon ade award taw..klik dtab menu "AWARD BLOG"

    ReplyDelete
  12. mst la best ..adik nk award x? kaka leh wat ;p

    ReplyDelete
  13. nk noyat cik yann bole x? :malusih:
    sida oo tok adk bole tok abg tak bole ka??

    ReplyDelete
  14. mlm2 bute mula la prgai da mcm nama dia siul~

    ReplyDelete
  15. lol kenapa tak tau pun

    ReplyDelete
  16. hehe..dah u baru follow..masa follower sya da mncapai 389 sya da war2 kan nk follower lelaki..tp malang nya perempauan juga yg dapat..nmpak sgt gul nih rajin "i follow u follow back" =)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.