gundah gulana shida selama 3hari tak online :-( | Dunia sebenar Shida gundah gulana shida selama 3hari tak online :-(

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 28 November 2010

gundah gulana shida selama 3hari tak online :-(

salam myreaders sume huhu ade lg ke pmbaca blog shida yang setia nih..yerla dah 3hari xupdate blog,nek sesak gak nafas nih huhu..line broadband yang kebabunan melanda dan juga sedikit persnal problem yang shida hadapi masa tu (hal2 privcy xleh cite kat sini bahaya =p) alhamdullah semuanya dapat d'setelkan dengan sempurna alhamdullah sykur sangat2 =) lega skit rasanya..kan sayang~ dalam masa 3hari ni juga kawan2 blogger xputus2 kua masuk dalam CBOX SHIDA terima kasih bnyak2,ade yang btanyakan khabar shida nih..ade yang follow,ade juga yang tag award blogger pada shida,yerla biasa hari2 online nih ttiba senyap kan..maaf yer sume..tapi hari nih nak membalas dendam nk bw sampai esok xnak tido hahaa..kebetulan esok ahad shida cuti jadi boleh la shida berjaga kan~
 actually shida masih lg menunggu follwer yang ke500 shida,tuk masa skg follower shida ade 499 fuhh..lagi satu follower ckup 500 hehe dan shida harapkan follower kali ini adalah blogger lelaki ..hope sgt2 ngeee..kalo dapat memang bertuahla sebab 1stime taw..hehee~

4 Jari Ohsem:

whitelover said...

wah! xtdo lagik :)

shida saje said...

hehe..lom lagi la wakk rindu nk bz smpai lebam ekekek :P

AiDa AzRyN said...

whoa... t tak pasal2,jadi mata panda.. ;p

shida saje said...

hahaha..da jd pon mata panda =)