Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 20 November 2010

jawapan untuk teka-teki "berapakah C yg ada d'dalam byk2 O"

salam semua kita mulaikan entry dengan senyuman yg pnjang lebar macam nih hihi ^__________^ hehe lagi panjang lagi baik taw ..senyum tu kan sedekah,tol x? so macamana korang sume dapat ke kire jumlah C yang berada dalam banyak2 O tuh..shida taw sume hebat2 belaka boleh jawab teka-teki mudah nih kan..hihi..xcaya jom kite tengok sama ada korang teka betul or tidak ;)
klik pada gambar tuk lebih jelas ok,maka dengan rasminya jawapan untuk teka-teki kali ni adalah jeng..jeng..jeng..jawapannya adalah > 2 / dua / two
tahniah pada semua yang meneka dengan betul ok,so shida senaraikan kawan2 blogger yang meneka dengan betol dan tepat hihi (untuk stakat ni) so kalo korang xpuas hati boleh la pegi balik pada entri teka-teki dan highlight menggunakan cursor pada semua O dan anda akn nmpak huruf c yang seperti shida tandakan nih..camne dapat x? hihi..next teka-teki akan mnyusur xlama lagi hope korang jawab k ..kali nih bukan jawab kosong korang akn dapat something special dr shida k tguuu~
ucapan ikhlas dari shida mata anda adalah mata yang terhebat!! tahniah!! at 1st shida nak teka agak bersilau juga lah mata nih sebab kite tengok lama2 kan..mgkin ade rakan2 blogger kite nih menggunakan cursor juga hehe..tuh jew cara nk berserah dan dapatkan jawapn dengan kadar segera hahaa..tahniah korang!!

26 comments:

  1. akk,,yg name amira tu,,akk terslh letak url ;D

    ReplyDelete
  2. amira: yeke mira alamka sorry kak btolkn k ;)

    ReplyDelete
  3. yanie: ya yanie jawab slh kpe jawab slh?seng je kan hihi :P

    ReplyDelete
  4. ekteli nak teka due gk smalam ..
    tp ramai sgt teka dua ..
    so ubah selera ..
    haha .. bleyh dtrima kan ?

    ReplyDelete
  5. x smpt nk teka shida dh gtau jwpn!hehehe

    ReplyDelete
  6. ha..xsaba nk jwb teka teki akk lagi..hehehe

    ReplyDelete
  7. ladyship: hehe..boleh tp xmasuk lam en3 la..ekeke..cuba next teka-teki k ..tq sbb mnjawab ;)

    ReplyDelete
  8. firdani hehe..tuh la lmbt lerr kamu..tgu next teka-teki hihi :P

    ReplyDelete
  9. aja: ok tgu taw..hehe..next teka-teki dpt hadiah award hihi ;)
    btw nice header aja syg ~

    pssstt..tempah kat wan yer.. ;)

    ReplyDelete
  10. hehe..ok2..kasi award y lawa2 eh..hehe.,

    hehe..mls nk wt..suh wan buat kan..

    ReplyDelete
  11. awk..
    nama sy tersalah url, hukk...

    ReplyDelete
  12. aja: kak leh watkan free jew ekeke :P

    ReplyDelete
  13. caliph: sorrry waakk sya btolkn blik :(

    ReplyDelete
  14. hehee..yer btol tipu lak..xbek tipu2 taw ngeh~

    ReplyDelete
  15. thanx shida..i bangge setawon nieh..jawab btol..hikhik..=)

    ReplyDelete
  16. oh mata hebat.. trimas.. lepas ni boleh laa dapat A exam.. dgn tengok paper exam org lain.. hak3..

    ReplyDelete
  17. zidel gud2!!
    nnt teka lg k next twka-teki ;)

    ReplyDelete
  18. asip wah..smpai nk bwa kat exam bhaya la gtu ..huhu~

    ReplyDelete
  19. hehehe...betul ye..hehe..nnt jgn lupa invites for next teka teki.hiks!

    ReplyDelete
  20. faihash : ok dear blh jew tguuu ~

    ReplyDelete
  21. sida: lawo pix,ak teka btol xsgka arh :kahkah: pdhal ak follow org ckp ja :larik:

    ReplyDelete
  22. patriq: ko mmg satan..satan1 kahkah..

    ReplyDelete
  23. hikhik.. betol ^_______^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.