korea song with piano | Dunia sebenar Shida korea song with piano

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 10 November 2010

korea song with piano

Salam semua my blogger..masih singgah2 ke? jalan2 ke? lalu2 ke? parking2 ke?
hehe..xpe teruskan perjalanan itu dan usah berhenti ekekeke..
sebenarnya shida wat en3 nih untuk salah sorg follower shida nih..dia minta
link lagu nih ade juga yang minta tajuk lagu..sorry korang shida betul2 lupa..
xingat ape yang shida search kat web carian mp3 tuh..
xpela untuk itu shida share jew code yang shida pakai kat blog nih k..
tapi ia hanya music piano sahaja bukan lagu yang ade org nyanyi2 k..
shida xkesah pon nk share ngn korg hehe.. sharing is caring kan ;)
untuk copy tekan ( Ctrl + c) :


p/s : sesape pon leh pkai kalo nak..amik jew slepas amik 
        pls tinggalkn komen anda tq ya!! ;)

8 Jari Ohsem:

whitelover said...

hihihi :)
tQ dear.. :P
tu la tpi kalo bleh nk dnload kt link 4shared tu hu2 tpi tQ ey <3

shida saje said...

xpe sya usha cari kan taw ;)

HAZWAN17 said...

wah sedeh jerk dgr lagu ni

shida saje said...

wan nk pkai gak ke? ekekeke ;p

patriq said...

sharing is caring..nice!

shida saje said...

:thumbsup:

miszshazwina89 said...

not bad...dont 4get be as my followers

shida saje said...

ok plez ltak link ok ;)
baru sng nk follow2 nih~