saja nak try tengok korang hebat ke tak hihi ^_ ' | Dunia sebenar Shida saja nak try tengok korang hebat ke tak hihi ^_ '

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 20 November 2010

saja nak try tengok korang hebat ke tak hihi ^_ '

hye salam satu malaysia satu blogger hehe..shida actually tak tahu nak post ape taw tetiba terasa nak berteka-teki ngan kawan2 blogger nih..saja la shida nak tengok  mate korang nih hebat ke x ok..asal usul benda nih shida dapat dari fb member hihi..so saja nak uji korang pulak ..boleh kan?? 
1. korang kire ade berapa "c" dalam banyak-banyak o nih.
2. tidak boleh menggunakan bantuan cursor ok!
3. hanya menggunakan kekuatan mata dan otak anda!
4. all the best korang!! hehe..shida jew tahu jawapan nyew ;)
5. sape2 yang tahu jawapannyew sila komen saya ok.
6. teka-teki nih xde hadiah pape or award cuma ada ucapan tahniahdr shida
    kerana mata anda adalah mata yang terhebat hihi =)


OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

35 Jari Ohsem:

krole said...

ade 2 wak..tolker???

shida saje said...

jawapan akn mnyusur kemudian k krole hehe ;)

fiq said...

ada 2...hehe

asip محمد said...

dua?

shida saje said...

hehhee...suka tgk korang jawab..jawapan akn menyusur ;)

aJa said...

aJa da la rabun..betambah2 rabun da ni..haha,,

ade dua kn kak??

shida saje said...

tq aja hihi..jawapn akn mnyusur hihi ;)

caliph shuriken said...

ada 2 kt sini.. tu yg tsurat, yg tsirat ntah laa brapa :p

shida saje said...

hehe..tq caliph..jawapn akn myusur =)

N@di@ said...

da dua lah shida hahahha kalau btol n xde salah lah :D

shida saje said...

hehe..jawapn akn mnyusur nnt ;)

ladyship said...

1 kot ..

shida saje said...

hehe tq2 ladyship ;)
jawapan akn meyusur ok ;)

patriq said...

sida ade 2 kan :siul:

Ila Maulana said...

2 jek kot?? huhu~

shida saje said...

hehe..xtaw ..siul~

shida saje said...

ilaMaulana : jawapan akn mnyusur nnt k ;)

ladyship said...

penantian suatu pnyeksaan ..
thee

zidEL zhafiz said...

ada DUA..
ada 2..
got TWO..
got 2..
=)

Yanie J said...

jwpnnye...lgsung tade kahkakahkah

shida saje said...

zidel : tgu jawapn mnyusur esok k ;)

shida saje said...

yanie: keep it up!!

Affan Ruslan said...

2. betul ?

FaiHash said...

ada 2 ;)

shida saje said...

affan : japan akn menyusur tq ;)

NUR AIN AZMAN said...

jwpn : 1040 maybe :)

shida saje said...

faihash: kamu juga jawapn akn mnyusur :)
tq jawab k~

shida saje said...

ain: keep it up!! ;)

NUR AIN AZMAN said...

betul or ta? hihi

twinkle twinkle said...

2 :)

yanshumill said...

ade 2 larh ....
DUA ! DUA ! 2! 2! :)

shida saje said...

aen: hehe..sorry cuba lagi k ;)

twinkle2: jawapn akn mnyusur =)

shida saje said...

yanshumill: hehe..jwapn akn mnyusur ;)

sweet_teddy:) said...

2C

shida saje said...

sweet teddy: betol jawapn tuh hihi .tq jawab ;)