Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 20 November 2010

saja nak try tengok korang hebat ke tak hihi ^_ '

hye salam satu malaysia satu blogger hehe..shida actually tak tahu nak post ape taw tetiba terasa nak berteka-teki ngan kawan2 blogger nih..saja la shida nak tengok  mate korang nih hebat ke x ok..asal usul benda nih shida dapat dari fb member hihi..so saja nak uji korang pulak ..boleh kan?? 
1. korang kire ade berapa "c" dalam banyak-banyak o nih.
2. tidak boleh menggunakan bantuan cursor ok!
3. hanya menggunakan kekuatan mata dan otak anda!
4. all the best korang!! hehe..shida jew tahu jawapan nyew ;)
5. sape2 yang tahu jawapannyew sila komen saya ok.
6. teka-teki nih xde hadiah pape or award cuma ada ucapan tahniahdr shida
    kerana mata anda adalah mata yang terhebat hihi =)


OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

35 comments:

  1. jawapan akn mnyusur kemudian k krole hehe ;)

    ReplyDelete
  2. hehhee...suka tgk korang jawab..jawapan akn menyusur ;)

    ReplyDelete
  3. aJa da la rabun..betambah2 rabun da ni..haha,,

    ade dua kn kak??

    ReplyDelete
  4. tq aja hihi..jawapn akn mnyusur hihi ;)

    ReplyDelete
  5. ada 2 kt sini.. tu yg tsurat, yg tsirat ntah laa brapa :p

    ReplyDelete
  6. hehe..tq caliph..jawapn akn myusur =)

    ReplyDelete
  7. da dua lah shida hahahha kalau btol n xde salah lah :D

    ReplyDelete
  8. hehe tq2 ladyship ;)
    jawapan akn meyusur ok ;)

    ReplyDelete
  9. 2 jek kot?? huhu~

    ReplyDelete
  10. ilaMaulana : jawapan akn mnyusur nnt k ;)

    ReplyDelete
  11. penantian suatu pnyeksaan ..
    thee

    ReplyDelete
  12. ada DUA..
    ada 2..
    got TWO..
    got 2..
    =)

    ReplyDelete
  13. jwpnnye...lgsung tade kahkakahkah

    ReplyDelete
  14. zidel : tgu jawapn mnyusur esok k ;)

    ReplyDelete
  15. faihash: kamu juga jawapn akn mnyusur :)
    tq jawab k~

    ReplyDelete
  16. ade 2 larh ....
    DUA ! DUA ! 2! 2! :)

    ReplyDelete
  17. aen: hehe..sorry cuba lagi k ;)

    twinkle2: jawapn akn mnyusur =)

    ReplyDelete
  18. yanshumill: hehe..jwapn akn mnyusur ;)

    ReplyDelete
  19. sweet teddy: betol jawapn tuh hihi .tq jawab ;)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.