Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 17 November 2010

Salam Aidiladha buat semua bloggers ^_ '

salam semua my blogger hehe..skg dah 12.15am dah masuk lah 17hb November 2010 
iaitu hari Sambutan Aidiladha atau pun Hari Raya Haji so d'kesempatan ini 
shida ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha..
d'kesempatan ini juga shida sediakan award AIDILADHA untuk
semua blogger yang singgah atau pun blogwalking d'blog gadis biru @ shida ~
award ini boleh d'ambil dr sekarang 12:00 am (17/11/10) sehingga 12.01 (18/11/10)
selepas itu d'kira award ini tidak lagi boleh dambil. Selain tu boleh juga d'tag pada kawan2 
yang lain tuk share award ini..dalam istilah lain sharing is caring kan ;)
terima kasih pada semua blogger yang berkunjung ke blog shida ni..SALAM EID MUBARAK~
shida tag dulu pada beberapa rakan shida :

untuk copy tekan Ctrl+c :

p/s : o0pss terlupa..dah ambil jgn lupa tinggalkan komen anda yer ;)

31 comments:

  1. slamat hari raya AidilAdha...

    ReplyDelete
  2. azhar : Selamat Hari Raya Aidiladha ;)

    ReplyDelete
  3. shida bru nmpk nie bebeh!hihi..ok tq..nt ifa wat n3 ek..slmt hari raya!maaf zahirbatin..ngeh2~

    ReplyDelete
  4. firdani : salam aidiladha juga ;)

    ReplyDelete
  5. tiefazatie : selamat hari raya juga tie ^_ '

    ReplyDelete
  6. fais: selamat hari raya juga kamu ;)

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya aidiladha ;)

    ReplyDelete
  8. aneesa : thanx dear..selamat hari raya juge ;)

    ReplyDelete
  9. sida selamat hari raye..nk wet rya pat :larik:

    ReplyDelete
  10. sida selamat hari raye..nk wet rya pat :larik:

    ReplyDelete
  11. satan : samat hari raye..duet raya xde ekeke..lidah~

    ReplyDelete
  12. whitelover: salam aidiladha juge ;)

    ReplyDelete
  13. suka_haha: selamat ari raya juge ^_ '

    ReplyDelete
  14. salam aidiladha kak,
    ampun maaf dpinta andai ada tkasar bhsa,tlanjur kata,terhiris perasaan..hikhik :P

    ReplyDelete
  15. ok dik sama la ngn kak pon..Salam Aidiladha ya~

    ReplyDelete
  16. terima kasih shida..hehe..salam aidiladha dr cik tom..

    ReplyDelete
  17. cik tom: selamat hari raya muahh :x

    ReplyDelete
  18. slmt ary raye kak shida..
    aJa amek kad raye..
    kad raye kn 2..hehehe..

    ReplyDelete
  19. aja : yup kad raya pon ok gak ekeke..selamat hari raya k ;)

    ReplyDelete
  20. satan uitt..pe pagi2 wat kat blog sida nih..fikir~

    ReplyDelete
  21. saja la,dh lm sida xmasuk gomo,kpe erk?

    ReplyDelete
  22. sbuk skit rr..g pon ritu kn sida bru jew onair xkn rindu da kot..ekekke~

    ReplyDelete
  23. da la org yg rindu tu :siul:

    ReplyDelete
  24. dah2 nanak mcm2 yer..karang2 la sida masuk k..kim slm kat gomoser k ;)

    ReplyDelete
  25. nadia buat n3 kad shida hehehehe tq dear kasi nadia tau :D

    ReplyDelete
  26. ok nadia tq sbb wat kn en3~
    Salam Aidiladha eh bole lg ke wish?
    ekeke..blasah jew..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.