Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 5 November 2010

saya minat seni..seni itu indah..betol! xcaya tgk nih..

> kalau tgk betol2 cam real taw..5star tuk siPelukisnye
> macam betol2 dia duk lam nih ..aduhaiii real sungguh la
> kalau yang macamni bpe star nak bg ..hehe beribu2 star lah ekekee
> opsss..sexy nyew minah nih..mandi kat lua je dia ekekeke
> huhu..xtaw nak cakap ape ..superblah!!
> padahal lukis jew kat jalan..tapi nampak seperti dikorek2 bg org tu duk dlm
 > weee wittt..nak mandi sana gak lah..cam besh jew ekekeke
> eh tgk budak tuh da sesat hehee..
> kalau la dapat lukis camni leh wat duet byk nih ..hmm..

14 comments:

  1. tol x? suka sgt2 mmg bbakat org putih nih..bljar smpai mna xtaw la..ekekkee ;p

    ReplyDelete
  2. gambaq2 nih realnya..best tgk wow!!

    ReplyDelete
  3. amboidepa la siul~
    eh cbox kat blog boleh guna la awat lak
    xleh guna..sebab de 2 cb yg jd gtu..kbiasaan 2,

    ReplyDelete
  4. sy pn ske seni. dlu org seni smenjak masuk u bidang dh bertuka..tgn pn dh xseni dh...huhu

    ReplyDelete
  5. yekew..sama la,dulu org seni nih..mcm2 leh wat tp skg da bkeje bidang lain tgn da xbseni ;(

    ReplyDelete
  6. ya mijie betol sgt..kalo phm seni tuh dia mmg halus dan telus ..hihi ;)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.