Si mangsa 25 ^_ ' | Dunia sebenar Shida Si mangsa 25 ^_ '

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 29 November 2010

Si mangsa 25 ^_ '

alhamdullah ..hye semua,sihat ke semua geng2 kawan2 sahabat2 blogger shida? hope sehatlah hendaknya ya,shida disini alhamdullah teramat sehat cuma keadaan cuaca d'tempat shida agak kurang menyenangkan yerla asik hujan jew..kain baju pon xkering2 asik lembab jew..dah tuh confrm la berbau nanti baju2 tu semua..hmm sabar jerlah..ok shida sebenarnya nak membayar hutang tag tapi kali nih bukan shida dapat award tapi ini :
 untuk copy ayat yg sama dalam frame tuh (Ctrl+c):
R.U.L.E "Once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you. At the end,choose 25 people to be tagged. You have to tagged the persom who tagged you. If i tag you,its because i want to know more about you."

agak2 korang pernah dapat tag? actually ini bukan award ..yg penting sebenarnya ayat kat dalam tuh..boder or frame tuh shida yang wat sendiri saja nk memperkemaskan lagi hihi ~ benda di tag oleh cik TOM saya ;) tq cik tom yer..so yang nak ditekankan disitu adalah ade dua soalan yang ditnya,dia suruh kite tulis 25 tentang diri kita dan yg ke2 kite darahkan tag pada 25 rakan blogger yang laen.
01) NAMA SAYA SHIDA RADZUAN
02) LAHIR DIGERIK,PERAK
03) TARIKH LAHIR 5 JAN 19**
04) SUKA PADA WARNA BIRU DAN PINK
05) SUKA MAKAN KUETIAW GORENG
06) SUKA MINUM KOPI AIS ++
07) SORANG DJ DI SEBUAH STATION RADIO TENET
08) SORANG PEMAAF eh yeker :P
09) SORANG YANG CEPAT TERASA ++ SENSITIF
10) MUDAH MENANGIS
11) MUDAH SUKA ORANG tp xmudah percaya
12) SUKA BLOGGING i follow u follow la alik k :P
13) SUKA ART @ SENI pape saja janji berseni
14) SORANG YG CUTE ++ org cakapla bukan saya :P
15) CITA-CITA NAK JADI ANGGOTA POLIS tp tu dulu la..
16) SANGAT SUKA BERJALAN KAKI g keje pon jalan kaki :P
17) TAK SUKA SUPRISES!!!! pelik an??
18) CUMA ADE FACEBOOK & MYSAPCE add la kalo sudi ;)
19) SANGAT2 SYG PADA BAKAL HUSBAND SAYA ^_ '
20) SANGAT SYG PADA FAMILY SAYA tanpa mereka sape la saya!
21) SANGAT SAYANG YANIE JASIM adik terkandung =)
22) BERTUDUNG kdg2 jer free hair :P
23) XSUKA MASAK tp reti masak eh cmne tu??
24) SORANG MUSLIM
25) PERAK BLOGGER
fuhh..tamatlah sudah!! ade ke yg nak taw sume nih =P

3 Jari Ohsem:

patriq said...

dah tao dah 25 prkara tntg sida nih :siul:

patriq said...

dah tao dah 25 prkara tntg sida nih :siul:

shida saje said...

satan1 week~