suaraku (berharap) - hijau daun | Dunia sebenar Shida suaraku (berharap) - hijau daun

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 14 November 2010

suaraku (berharap) - hijau daun

salam dan morning sume yang belum tido lagi tuh..yang masih lagi singgah2 kan..
thanx sebab sudi singgah2 blog shida nih ~
alhamdullah shida harini berasa lega sangat2 sebab kerja2 shida yang banyak dah beransur
surut..huhu..keje banyak taw..tp still luang msa tok BW (pkara wajib dlm rutin harian)
hihi..pe nak wat dah minat kan..eh lupa shida asik membebel jew..ok2 trus pada topik 
utama kita..so kali nih shida nak share korang lagu yang shida pakai kat blog shida nih,
bila 1stime shida dgr tersentuh juga belum lagi tengok video klip dia..
pe kate kite layan jap :) p/s : stop dulu music player shida k.tq

Disini aku masih sendiri
merenungi hari-hari sepi
Aku tanpamu
Masih tanpamu
Bila esok hari datang lagi
Ku coba untuk hadapi semua ini
Meski tanpamu, Oo~ meski tanpamu
Bila aku dapat bintang yang berpijar
Mentari yang tenang bersamaku disini
Ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan
Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku disini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya
Suara dengarkanlah aku
Apakah aku slalu dihatinya
Aku disini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya
Kalau aku masih tetap disini
Ku lewati semua yang terjadi
Aku menunggumu, oo~ aku menunggu
~{}~
Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku disini menunggunya
Masih berharap didalam hatinya
Suara dengarkanlah aku
Apakah aku ada dihatinya
Aku disini menunggunya
Masih berharap didalam hatinya
Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku disini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya
Oo~
Suara dengarkanlah aku

untuk download lagu klik sini > hijau daun - suaraku (berharap)


15 Jari Ohsem:

patriq said...

sida best gak lagu nis..eh nnt spin la at gomo
kalu sida dj ye :malusih:

shida saje said...

best an an an..nnt lah kalo sida xbz sida dj
sida spin lagu nih..now cam bz skit la
kjew byk jew..aduhaiiii..

patriq said...

ok sida tq2 wakakakka :malu1:
jrg da nmpak sida at gomo nuh.. :cat:

shida saje said...

satan1 ..bz bz bz bz.. gtg~

patriq said...

ok2 :gudbye:

shida saje said...

bye!

N@di@ said...

hahahha nak comnt apa yer tapi lagu nih mang nadia suka hahhaa

Emma noor pannya said...

akak ingat lagu hijau zainal abidin tadi..hehehe..
first time denga ni..indah je intro dia..layan lahhhh lagu nie.;)

zuhanismohamed said...

suka sangat lagu ni :))

shida saje said...

nadia : shida pon suka nadia =))

shida saje said...

kak emma..saya pon sama sbb de hijau2 kan ekekke
padahal lagu baru band hijau daun =)

shida saje said...

zuhanis : saya pon suka nk link saya boleh share ;)

patriq said...

mcm ni kan lebih sng ngeh!!

patriq said...

mcm ni kan lebih sng ngeh!!

shida saje said...

pe yg senang? fikir~ hmm..