hey u follow, i follow u back..follow dan follow | Dunia sebenar Shida hey u follow, i follow u back..follow dan follow

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 9 November 2010

hey u follow, i follow u back..follow dan follow

ha tajuk en3 pon dah menampak kan yang shida nk buat award baru
ekekee..skg layout blog shida pon da len, dah dmake0ver suda dmakeup
oleh adik ksayangan shida nih nak tahu sape klik sini ..hehe..
kalo korang masuk blog dia mst tkejut..layout kami hampir serupa tapi
xsama ekekee..thanx to adik akak nih ..klik pada gambar tuk lihat lebih jelas ;)
 part 1 =.=
part 2 =.=
part 3 =.=
actually shida nyew chatbox background nih pon yanie yg decorate ;)
part 3 =.=
ok da puas korang tgk2 gambar Now nak berterima kasih pada blogger2 yang
sudi follow back shida..skg follower shida da 375 pada jam 2:35am
shida seperti biasa seperti tajuk en3 shida..follower award la tuk follower
yg ke400 sebelum2 nih shida de bt award tuk follower yg ke 100,200 dan 300
setakat nih sume gurl yang dapat hehe ~
pe kate kali nih shida nk bg award yg ke400 nih pada follower lelaki
hehe..ade bran??
hurmm..xpe kite tgu dan lihat saja lelaki atau perempuan lagi ;)
thanks =.=

10 Jari Ohsem:

whitelover said...

:) best r lgu bg blog ni..ade link nk dload x <3

shida saje said...

whitelover: saya da lupa la tajok dia..xpe saya akn cr kalo jumpa sya bg awk link dia ok =.=

patriq said...

sida ..waaaaa ;( xsempat la nk dapat follower ke400 sida tu sbb satan da follow la..waaa cat..

shida saje said...

naseb kau la satan wakakaka..sape suh follow awal2 kih3 =.=

patriq said...

bkn sida ke yg suruh cat...

shida saje said...

owh lupa ekekkee ;p

Yanie J said...

ekekeeke..sama tapi serupa :P

shida saje said...

serupa tp xsama la adik ekeke ;p

Yanie J said...

ekeke..slh taip le kak :P

shida saje said...

alah sama jew maksudnya hihi..tok sah ponin2 kpala ekkekee ;p