Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 28 December 2010

alhamdulillah blog untuk 2011 dah siap hihi =)

Salam myreader ..sehat semua? alhamdulillah sehat2 lah hendaknya ya,shida pon baru baik demam jer nih,now da sehat ..tuh yang galak edit blog bagai nih ekekke =P amacam blog shida,haaa nih hasil dari tangan shida sendri..credit to shida sendiri ekekeke ..semalam BOLA dalam merebut piala suzuki AFF 2010 dah berpihak pada pasukan negara (malaysia) 3 berbalas 0 (indonesia) , tahniah! tahniah! tahniah! . Syukur pasukan negara dapat membolos gawang pasukan lawan sebanyak 3 gol *tapi sepatutnya 4 =P so tahniah sekali lagi pada pasukan NEGARA. Tahun 2011 semakin menghampiri so azam baru pon,shida dah terbit ekekeke..xsabar rasanya nak melangkah tahun 2011 dah boleh counting dari skg dah..hihi.. Opss shida terlupa la..masuk tahun 2011 shida dah meningkat umur..OMG..tidakkkkk!!!! cukup takat ni shida merepek =)
p/s :
* shida masih menanti penyertaan untuk contest shida =)
* pada yang nak join sila baca betul2 ape yang shida tulis diruangan contest ok ~

12 comments:

  1. shida.. idop biru!! tehehehehe~
    btw, keen suke template baru nih.. simple, tp cntik.. loading pon, cepat je~ ^_^

    ReplyDelete
  2. hehe..tq keen..ngadap bnde nih mmg kecik mate shida wat hihi =)

    ReplyDelete
  3. sida lawalah..blog wane biru macam tuan dia wakakaka ;p

    ReplyDelete
  4. hye shida...jom exchange banner...

    ReplyDelete
  5. harap2 Malaysia menang lagi.. huhu tahun baru lah kan tahu depan, rasa macam tak nak je ada tahun.. huhu

    ReplyDelete
  6. hehee..ain nih kpe lak xnak tahun baru? shida mau jew jus umo xnak nak je ekekeke =P

    ReplyDelete
  7. hello there,
    we are from the 7th, would like to personally invite you to join our contest.we need another 20 more contestant and we going to increase the prize, have a look dear!

    Happy muffins all! ;D

    With love,
    www.t7th.blogspot.com
    -The 7th-

    ReplyDelete
  8. ehh kontest tu must snap pic sendri yek ? org laen amek tak leh ek ? huhu

    ReplyDelete
  9. cik tom org len nyew pic xleh mst pic sndri..kalo bdua pon ok tp kne ade kamu juge ;)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.