alhamdullah follower 600th shida sudah pon sampai dengan selamat =) | Dunia sebenar Shida alhamdullah follower 600th shida sudah pon sampai dengan selamat =)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 12 December 2010

alhamdullah follower 600th shida sudah pon sampai dengan selamat =)

salam myreader sume,alhamdullah shida dengan bangganya dah dapat follower 600th shida nih,orang yang shida maksudkan adalah mis ikarawrcandy ,tahniah yer ika sebab awak follower yang d'cari selama nih..haihh cam jejak kasih lak shida nih ekekkee :P pejam celik pejam celik dah dapat pon follower bertuah shida nih,before ni shida agak sibuk dengan contest dan kerja so xbape beri perhatian pada follower shida yang d'cari,masa cik ika bagi tahu nih dah ade 2 follower len yang follow shida mereka adalah teroris cinta dan solihin zubir,thanks yer awak berdua..jate lak tuh hehehee =P ok berbalik pada follower shida cik ika nih shida cerita skit kat korang la..cik ika nih pandai edit gambo2 en3 terbarunya tentang cara2 nak edit gambo kartun pakai shawl comel giler shida tgk tp shida sendiri pon baru menapak guna photoshop nih hehee..kalo korang nak blajo camne nk buat korang masuk blog cik ika k,exchange banner d'perlukan d'sana so sape2 yang ade banner leh tukar2 ngan cik ika kite nih,nih header cik ika cantik kan macam orangnya juge =)
 
comel an hihi betol comel cepat la korang follow dia taw =)
so seperti yang d'janji kan setiap follower shida yang bertuah akan ade award yang shida wat khas tok follower shida yang jadi follower yang ade dua kosong "00" hehe..so cik ika terima la nih yer ikhlas shida wat tuk ika taw hehe.. express baru wat tadi hehee =)
cik ika boleh copy link d'sini (Ctrl+c)

16 Jari Ohsem:

twinkle twinkle said...

tahniah da ramai fllower blog ni:)

shida saje said...

hehe..tq twinkle =)

Mohd Hazim said...

tahniah shida...tahniah!

shida saje said...

tq hazim =)

Yanie J said...

cngrt kak :)

shida saje said...

sama2 yanie hihi =)

Cik Su said...

uih.. ramai nye follower shida.. cik su baru bpe kerat je..

Syafiqah Nazirah said...

aww thanks :) btw congrats tau hihi

shida saje said...

ciksu: eh xpe usha tanda kjayaan hihi =)

shida saje said...

syafiqah: tahniah kat awk gak =)

Umie Nadhirah said...

wewitt..banyaknye follower

jom singgah blog Umie TAK TAKUT WARNA !!!!! Yeeehaaa^^

shida saje said...

umie: ala biasa2 jew hihi =)

miyoshu212 said...

wow..congratz..leh bg tips la kt member2 blogger...hehe

shida saje said...

miyoshu: tips ape yer..hehhe ner de tips2 hihi =)

░♥si lampu neon♥░ said...

yo yo keep it up beb !

shida saje said...

tq NEON =)