anda sukakan blog saya "mari undi saya" dalam pencalonan BPM 2010 | Dunia sebenar Shida anda sukakan blog saya "mari undi saya" dalam pencalonan BPM 2010

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 14 December 2010

anda sukakan blog saya "mari undi saya" dalam pencalonan BPM 2010

salam semua myblogger,setelah penat lelah shida kehulur dan kehilir mempromosikan blog shida "anda suka blog saya" sila undi saya di pencalonan BPM 2010,dah macam anugerah berprestij lak ekekkee tak pe hihi xkesah la yang penting niat tuh hihi ;) jadi mana yang bermurah hati nak vote shida boleh klik sini anda boleh lihat pada gambar d'bawah yang shida sediakan tuk anda ok ;) tq so much pada yang vote shida,shida sangat-sangat  berbesr hati dan hargai,thanks juga pada sahabat-sahabat handai d'facebook dan juga kroni-kroni radio online shida yang sudi mempromosi dan vote shida yer ;) huhuhu.. *terharu sangat-sangat..
UNDIAN PERINGKAT PERTAMA
                                BLOG BARU (2010) PILIHAN - 3 :
"klik pada gambar untuk besarkan image"
thanks pada yang sudi vote! dah vote letak link pada komen or cbox shida supaya ucapan terima kasih shida dapat d'beri pada anda semua =)

10 Jari Ohsem:

kembatolo™ said...

ajar sebijik sebijik tu..
haha

shida saje said...

kembatolo: kne ajar nnt dorang vote slah ekekke rugi.. ;P

patriq said...

pat undi sida yer :kura1:

shida saje said...

tq pat hihi ;)

patriq said...

sama2 sida :malusih:

padle said...

sudah undi!

shida saje said...

patriq: =)

shida saje said...

padle : tq dear =)

Firdani said...

wah, mcm ni la bru smgt nk ngundi..hee
pnye la byk blog baru 2..xtau nk undi spe..
will vote for u..^_^

shida saje said...

firdani: tq dear..hihi satu sumbgan bsar kalo fir vote shida taw =)