Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 27 December 2010

award oh award - contest oh contest

firstly nak ucap thanks pada umar yang sudi share award yang dia dapat pada shida ,xsangka lak shida dapat award yang stylo nih =) kate umar dia akan bagi pada blog yang dia rajin singgah,means blog shida tersenarai lah yer..tq umar,so sape2 yang nak kenal ngan umar boleh pergi belog umar ,boleh la korang berkenalan ngan umar yer =)
so nak cite gak latar belakang award nih asalnya dari k-rill shida pon xkenal dia lagi baru je singgah dan follow dia,sangat2 pakar tentang komputer,kalo korang de prob tentang komputer boleh tanya kat belog k-rill nih konfem setel masalah korang ..ngeee ~
p/s: pada blogger-blogger yang berminat nak join contest shida,sila la baca kesemua yang shida ceritakan dari blog shida hingga blog esya ..korang boleh ajukan soaln macamana pun,shida cuba tuk jawab..mohon maaf sebab terpaksa buat dua blog sebabnya penganjurnya adalah dua orang =)

2 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.