bila shida sudah marah plus plus tension aduhhh =(( | Dunia sebenar Shida bila shida sudah marah plus plus tension aduhhh =((

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 7 December 2010

bila shida sudah marah plus plus tension aduhhh =((

ok assalamualaikum wbt kepada semua rakan-rakan blogger,hari ini shida nak jadi skema sikit boleh yer..hehehee..bukan apa saja nak hilangkan rasa AMARAH plus plus TENSION nih huhuhu =(( kenapa eh shida jadi begini,usah ditanya lah paham-paham sudah (terlalu sulit melit nak diceritakan disini),ok so shida ni kalau tension mulalah buat itu ini tak kena aduhaaii stress!
dan lagi satu kalau bab makan memang sakit sikit,shida jadi kuat makan time-time macam ni,huhuuu..tolongla jangan buat shida marah plus plus tension nanti shida jadi sorang yang kuat makan plak,tak nak macam tu sebab tangki shida tak de space la nak telan banyak-banyak makanan,tapi yang peliknya kan bila tengah tension kan bila makan kite tak rasa kenyang dan akan terus makan dan makan dan makan sehingga lah suatu ketika tu kita sedar yang kita dah pun makan secara berlebihan walaupun masa tu kita dah makan pun,huhu..ini tidak boleh dibiarkan, shida cuba nak atasi dengan cara menonton video-video kembar nama "shida" ni...taadaaa...cikgu shida memang pecah perut dan boleh excercise pipi dan perut shida nih :P selamat menonton semua :
 kalau nak menonton kena tgk kat web rasmi youtube lah sebab cikgu shida ni hide embed la pulak aduhai ngeee~
korang layan la dulu yer hehe,nih jer yang shida dapat share dengan korang semua..shida dah tengok semua video cikgu shida nih memang hilang semua masalah ..pecah perut dibuatnya..hahaaaa

36 Jari Ohsem:

♥-- emieysandra --♥ said...

dh hide embed ke...emm

Mohd Hazim said...

mementang nama sama

wat pujian2 lak dengan si shida 2 ek

Yellow LEOpard said...

pernah tgk yang kalu berpacaran punye video..mmg kreatip..haha

shida saje said...

emiey: yup hide dah huhu myb ade org yg myalahgunekn vdeo tuh ;)

shida saje said...

hazim: of cos ~

shida saje said...

yellow leapord: hihi best kan :P

shada wentz said...

huhu. smpai sekarang cada tak bleh nk terima cara dia. hee :)

shida saje said...

shada: biasa la sape pon ssh nk tima lg2 dia sorg pendidik.. ;)

patriq said...

sida kuat makan hoh..?? :larik:

shida saje said...

kalo tension jew satan..so u jgn bt i tension nnt i kuat mkn..skali2 i mkn u jugak ekekke..sejak bla b'i'u' lak ngn kau satan =P

patriq said...

semggu skali pe slhnya..hari2 lg beh :week:

shida saje said...

xnak lah xkuasa aku :P

patriq said...

guro jela..marah lak sarol sida kang..k gudNite sida :x

shida saje said...

nite satan thanx sudi komen..tp aku pelik nape kau xnak publish link kat cbox jew lg ramai akn follow kau~

whitelover said...

hoho..sabar2 :)

twinkle twinkle said...

eh knp die da hide embed

cik miera said...

shida...ai peminat dier upanye.hak3

shida saje said...

lover: xleh sabo dah adehh =(

shida saje said...

twinkle2: tah la xtaw lak kpe..tp myb ramai yg mik video dia then publish n kutuk2..myb la huhu

shida saje said...

miera: peminat?? haaaihhh xkuasa nyah..ekekke :P

budakmengong said...

singgah belog sye dh tekan older post,ad ugk post psal cegu shida neyh.video un ad.haha

shida saje said...

budak mengong: bek taun =)

Yanie J said...

kaka kna tag http://yaniej.blogspot.com/2010/12/bloglarian-aku-tetap-maintain-naik.html

join eh :P

shida saje said...

ok yanie tq =)

HAZWAN17 said...

kak shida tak wat video macam tu ke

shida saje said...

hahaa..kalo kaka wat video gtu mmg nahas la tepeng ekekke :P

hafidzah hafidz said...

btol2..tension je ingat makan kan..

shida saje said...

fidzah: jgn weh mkn2 nih kang berat nek naya jew huhu =(

Matashichi Baisotei said...

dah pernah tengok video tu... funny lah jugak... tapi ade jugak orang yang tak suke.... jom singgah blog saye... entry baru sudah siap...^^

shida saje said...

yadz: hihi biasa la zaman skg mana de yg saling suka myukai..hihi xpe janji jgn kaco org suda =)
olredi bca n komen dear,tq =)

Mohd Wakiyuddin Rosnan said...

sian die ni..

shida saje said...

hehe..kpe sian lak adehh..

ieqa said...

memang lawak teacher shida ni, berani buat video camnie. haha

shida saje said...

org kate kan ieqa "berani buat berani tanggung" hehe =)

Fxysche Nas said...

cikgu shida ne mmg cooooollll
^_^ hehe
lwk je video2 nye

shida saje said...

taw xpew mmg pecah perutnya bukan perut shida ekekke =P