Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 7 December 2010

bila shida sudah marah plus plus tension aduhhh =((

ok assalamualaikum wbt kepada semua rakan-rakan blogger,hari ini shida nak jadi skema sikit boleh yer..hehehee..bukan apa saja nak hilangkan rasa AMARAH plus plus TENSION nih huhuhu =(( kenapa eh shida jadi begini,usah ditanya lah paham-paham sudah (terlalu sulit melit nak diceritakan disini),ok so shida ni kalau tension mulalah buat itu ini tak kena aduhaaii stress!
dan lagi satu kalau bab makan memang sakit sikit,shida jadi kuat makan time-time macam ni,huhuuu..tolongla jangan buat shida marah plus plus tension nanti shida jadi sorang yang kuat makan plak,tak nak macam tu sebab tangki shida tak de space la nak telan banyak-banyak makanan,tapi yang peliknya kan bila tengah tension kan bila makan kite tak rasa kenyang dan akan terus makan dan makan dan makan sehingga lah suatu ketika tu kita sedar yang kita dah pun makan secara berlebihan walaupun masa tu kita dah makan pun,huhu..ini tidak boleh dibiarkan, shida cuba nak atasi dengan cara menonton video-video kembar nama "shida" ni...taadaaa...cikgu shida memang pecah perut dan boleh excercise pipi dan perut shida nih :P selamat menonton semua :
 kalau nak menonton kena tgk kat web rasmi youtube lah sebab cikgu shida ni hide embed la pulak aduhai ngeee~
korang layan la dulu yer hehe,nih jer yang shida dapat share dengan korang semua..shida dah tengok semua video cikgu shida nih memang hilang semua masalah ..pecah perut dibuatnya..hahaaaa

36 comments:

  1. mementang nama sama

    wat pujian2 lak dengan si shida 2 ek

    ReplyDelete
  2. pernah tgk yang kalu berpacaran punye video..mmg kreatip..haha

    ReplyDelete
  3. emiey: yup hide dah huhu myb ade org yg myalahgunekn vdeo tuh ;)

    ReplyDelete
  4. yellow leapord: hihi best kan :P

    ReplyDelete
  5. huhu. smpai sekarang cada tak bleh nk terima cara dia. hee :)

    ReplyDelete
  6. shada: biasa la sape pon ssh nk tima lg2 dia sorg pendidik.. ;)

    ReplyDelete
  7. sida kuat makan hoh..?? :larik:

    ReplyDelete
  8. kalo tension jew satan..so u jgn bt i tension nnt i kuat mkn..skali2 i mkn u jugak ekekke..sejak bla b'i'u' lak ngn kau satan =P

    ReplyDelete
  9. semggu skali pe slhnya..hari2 lg beh :week:

    ReplyDelete
  10. guro jela..marah lak sarol sida kang..k gudNite sida :x

    ReplyDelete
  11. nite satan thanx sudi komen..tp aku pelik nape kau xnak publish link kat cbox jew lg ramai akn follow kau~

    ReplyDelete
  12. shida...ai peminat dier upanye.hak3

    ReplyDelete
  13. twinkle2: tah la xtaw lak kpe..tp myb ramai yg mik video dia then publish n kutuk2..myb la huhu

    ReplyDelete
  14. miera: peminat?? haaaihhh xkuasa nyah..ekekke :P

    ReplyDelete
  15. singgah belog sye dh tekan older post,ad ugk post psal cegu shida neyh.video un ad.haha

    ReplyDelete
  16. kaka kna tag http://yaniej.blogspot.com/2010/12/bloglarian-aku-tetap-maintain-naik.html

    join eh :P

    ReplyDelete
  17. kak shida tak wat video macam tu ke

    ReplyDelete
  18. hahaa..kalo kaka wat video gtu mmg nahas la tepeng ekekke :P

    ReplyDelete
  19. btol2..tension je ingat makan kan..

    ReplyDelete
  20. fidzah: jgn weh mkn2 nih kang berat nek naya jew huhu =(

    ReplyDelete
  21. dah pernah tengok video tu... funny lah jugak... tapi ade jugak orang yang tak suke.... jom singgah blog saye... entry baru sudah siap...^^

    ReplyDelete
  22. yadz: hihi biasa la zaman skg mana de yg saling suka myukai..hihi xpe janji jgn kaco org suda =)
    olredi bca n komen dear,tq =)

    ReplyDelete
  23. memang lawak teacher shida ni, berani buat video camnie. haha

    ReplyDelete
  24. org kate kan ieqa "berani buat berani tanggung" hehe =)

    ReplyDelete
  25. cikgu shida ne mmg cooooollll
    ^_^ hehe
    lwk je video2 nye

    ReplyDelete
  26. taw xpew mmg pecah perutnya bukan perut shida ekekke =P

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.