Blog Baru (2010) Pilihan | Dunia sebenar Shida Blog Baru (2010) Pilihan

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 6 December 2010

Blog Baru (2010) Pilihan

Salam myreader semua,harini shida nak join blog baru 2010 pilihan nih,macam best jew shida tengok sebab memandangkan shida pon baru berblogging tahun nih 2010 jadi shida pon join la kalau korang nak join juga pon boleh,jom pegi kat blog yang menganjurkan program ni En. Azman Roslan klik sini =)
Seperti yang dijanjikan, satu kategori untuk blog-blog yang baru dibuat pada tahun ini, 2010, diwujudkan. sebagai satu platform kepada blog baru ini supaya dikenali oleh ramai orang, maka kategori ini diwujudkan.Bagaimana nak sertai? untuk kategori ini anda perlu membuat satu entri yang ringkas tetapi menarik. dalam entri tersebut anda perlu:
1) letakkan link blog BPM in..
DONE!
2) nyatakan bila tarikh entri pertama blog anda. (sertakan link sekali)
Hanya itu saja yang anda perlu buat. sila tinggalkan link entri tersebut pada ruangan komen. Tempoh untuk anda mendaftarkan blog anda untuk kategori ini akan berakhir pada jam 8 pagi 7 disember (selasa).. cepat jangan terlambat.

22 Jari Ohsem:

patriq said...

sida nak join juge boleh cam best je nih =)

shida saje said...

sila2 ekekke :P

patriq said...

tq sida :hihi:

shida saje said...

sama2 kasih ekeke :P
nk tdo nih bye~

Yanie J said...

mcm nk wt 1 blog lg je..nk msuk pnye psl hahaa :P
gudluck kak :)

shida saje said...

hehee ;)
boleh je adik cepat taw..esok tarikh close hehe..

cik miera said...

all the best awk.. ^_^

shida saje said...

hehee..tq2 miera ;)

luna qiszara said...

hai, salam ziarah dr Luna,saje je jenguk2..hehe.. kite same2 ada kat senarai ke3 blog baru pilihan malaysia, gudluck eh.. :)

shida saje said...

owh ok luna thanx dear..same to you..gud luck..pon blh sama2 vote kot =P

meaw said...

gud luck and all da best eh dear ;)

ɐɥs+ɐɟ said...

jalan2 di sinie..
gd luck ye awak ;)

shida saje said...

meaw: tq wakk jgn lupa vote shida yer hihi =)

shida saje said...

fatsha: tq dear..support me k =)

Miela Tahril said...

salam ziarah, miela pon tersenarai dalam group yang sama. ape2 p0n tahniah dan selamat maju jaya yah :)

bisikan hati said...

hai sis!,,,
kita tercalon sama-sama dalam pilihan ke-3 lah...

good luck ya tok awak!...
selamat memancing undi..hehe...

shida saje said...

miela: ok tq same to you =)

shida saje said...

bisikan hati: ok2 gud luck dear.. =)

KimiCnoL said...

Salam..GOODLUCK k!! ;))
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

shida saje said...

kimicn0l: bek2 sama2 mengundi.."pe yang penting keje sama"..ekekke =P

kembatolo™ said...

blogwalking melawat calon bpm.

good luck~

Aty Adnan said...

goodluck!! [pilihan 7 no 270]