Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 6 December 2010

Blog Baru (2010) Pilihan

Salam myreader semua,harini shida nak join blog baru 2010 pilihan nih,macam best jew shida tengok sebab memandangkan shida pon baru berblogging tahun nih 2010 jadi shida pon join la kalau korang nak join juga pon boleh,jom pegi kat blog yang menganjurkan program ni En. Azman Roslan klik sini =)
Seperti yang dijanjikan, satu kategori untuk blog-blog yang baru dibuat pada tahun ini, 2010, diwujudkan. sebagai satu platform kepada blog baru ini supaya dikenali oleh ramai orang, maka kategori ini diwujudkan.Bagaimana nak sertai? untuk kategori ini anda perlu membuat satu entri yang ringkas tetapi menarik. dalam entri tersebut anda perlu:
1) letakkan link blog BPM in..
DONE!
2) nyatakan bila tarikh entri pertama blog anda. (sertakan link sekali)
Hanya itu saja yang anda perlu buat. sila tinggalkan link entri tersebut pada ruangan komen. Tempoh untuk anda mendaftarkan blog anda untuk kategori ini akan berakhir pada jam 8 pagi 7 disember (selasa).. cepat jangan terlambat.

22 comments:

  1. sida nak join juge boleh cam best je nih =)

    ReplyDelete
  2. sama2 kasih ekeke :P
    nk tdo nih bye~

    ReplyDelete
  3. mcm nk wt 1 blog lg je..nk msuk pnye psl hahaa :P
    gudluck kak :)

    ReplyDelete
  4. hehee ;)
    boleh je adik cepat taw..esok tarikh close hehe..

    ReplyDelete
  5. hai, salam ziarah dr Luna,saje je jenguk2..hehe.. kite same2 ada kat senarai ke3 blog baru pilihan malaysia, gudluck eh.. :)

    ReplyDelete
  6. owh ok luna thanx dear..same to you..gud luck..pon blh sama2 vote kot =P

    ReplyDelete
  7. gud luck and all da best eh dear ;)

    ReplyDelete
  8. jalan2 di sinie..
    gd luck ye awak ;)

    ReplyDelete
  9. meaw: tq wakk jgn lupa vote shida yer hihi =)

    ReplyDelete
  10. salam ziarah, miela pon tersenarai dalam group yang sama. ape2 p0n tahniah dan selamat maju jaya yah :)

    ReplyDelete
  11. hai sis!,,,
    kita tercalon sama-sama dalam pilihan ke-3 lah...

    good luck ya tok awak!...
    selamat memancing undi..hehe...

    ReplyDelete
  12. bisikan hati: ok2 gud luck dear.. =)

    ReplyDelete
  13. Salam..GOODLUCK k!! ;))
    JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
    "1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

    ReplyDelete
  14. kimicn0l: bek2 sama2 mengundi.."pe yang penting keje sama"..ekekke =P

    ReplyDelete
  15. blogwalking melawat calon bpm.

    good luck~

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.