Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 10 December 2010

entri award lagi lah sorry yer ^_~ (ramai yang tag,shida wajib lunaskan)

salam myreader sekalian,award lagi lah sayang-sayang ku semua,bulan disember nih memang penuh isian ngan award jew..shida nye koleksi award blog pon dah bertambah,nak tengok korang boleh scroll kebawah sikit d'sidebar,baru ni ade la sorang blogger ni dia pm shida d'chatbox shida,dia minta shida vote dia untuk satu contest nih,shida lupa lah contest apa kan,so shida pon g la kat blog tuan punya contest dan vote sorang blogger nih,blogger yang shida maksudkan ni Cik Gebu hehe so korang nak tahu ke cikGebu ni gebu ke macam namanya..hehee pe lagi singgah la ke blog cikGebu nih dan jangan lupa ucapkan tahniah padanya sebab dia pemenang contest tersebut,dapat 2tiket ke GENTING HIGHLAND fuhh memang best taw,shida sendiri xpenah pagi lagi..uuwwaaaaa =( ngade lak shida nih ekekkee :p jadi cikGebu kite nih buat award khas pada pengundi dia so award nih seperti dibawah nih..cute kan korang =)
3
thanks to cikGebu sebab sediakan award yang cute nih tu kami (pengundi)
and tahniah sekali lagi dari shida ~

6 comments:

  1. tahniah pada pemenang :hihi:

    ReplyDelete
  2. selamat pagi...alah tak nampak lak shout box awk...ahaks...;d

    ReplyDelete
  3. patriq: yaa tahniah2 pada dia hihi =)

    ReplyDelete
  4. adam: sya xpegi la wak jus tumpang happy jew..yg pegi cikGebu kite =)

    ReplyDelete
  5. riyana: bia btol wak xnmpak huhu =(

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.