entri award lagi lah sorry yer ^_~ (ramai yang tag,shida wajib lunaskan) | Dunia sebenar Shida entri award lagi lah sorry yer ^_~ (ramai yang tag,shida wajib lunaskan)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 10 December 2010

entri award lagi lah sorry yer ^_~ (ramai yang tag,shida wajib lunaskan)

salam myreader sekalian,award lagi lah sayang-sayang ku semua,bulan disember nih memang penuh isian ngan award jew..shida nye koleksi award blog pon dah bertambah,nak tengok korang boleh scroll kebawah sikit d'sidebar,baru ni ade la sorang blogger ni dia pm shida d'chatbox shida,dia minta shida vote dia untuk satu contest nih,shida lupa lah contest apa kan,so shida pon g la kat blog tuan punya contest dan vote sorang blogger nih,blogger yang shida maksudkan ni Cik Gebu hehe so korang nak tahu ke cikGebu ni gebu ke macam namanya..hehee pe lagi singgah la ke blog cikGebu nih dan jangan lupa ucapkan tahniah padanya sebab dia pemenang contest tersebut,dapat 2tiket ke GENTING HIGHLAND fuhh memang best taw,shida sendiri xpenah pagi lagi..uuwwaaaaa =( ngade lak shida nih ekekkee :p jadi cikGebu kite nih buat award khas pada pengundi dia so award nih seperti dibawah nih..cute kan korang =)
3
thanks to cikGebu sebab sediakan award yang cute nih tu kami (pengundi)
and tahniah sekali lagi dari shida ~

6 Jari Ohsem:

patriq said...

tahniah pada pemenang :hihi:

A.D.A.M. said...

Nnti shida g la ea. :D

rieyana ynn said...

selamat pagi...alah tak nampak lak shout box awk...ahaks...;d

shida saje said...

patriq: yaa tahniah2 pada dia hihi =)

shida saje said...

adam: sya xpegi la wak jus tumpang happy jew..yg pegi cikGebu kite =)

shida saje said...

riyana: bia btol wak xnmpak huhu =(