Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 24 December 2010

follow punya follow shida tersangkut kat blog ni [?]

Salam hehee..shida singgah punya singgah shida follow lah satu blog ni,tengok eh cam blogger baru shida pon follow la dia kan,nak menambah rakan-rakan bloggernya so xsangka lak shida tersangkut dapat jadi follower ke 100 dia,orang yang shida maksudkan adalah jeng..jeng..jeng..adik syaz kita nih =) so dia bagi shida award comel nih..hehee terima kasih syaz bertambah lagi la koleksi award blogger shida hehe,so kalo korang nak kenal-kenal ngan adik syaz ni boleh je silakan link dah bg tgu nak klik jew ngeee~
done! thank you syaz!
psssttt....shida ada buat contest 25/12/2010 nantikan yer =)

13 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.