follow punya follow shida tersangkut kat blog ni [?] | Dunia sebenar Shida follow punya follow shida tersangkut kat blog ni [?]

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 24 December 2010

follow punya follow shida tersangkut kat blog ni [?]

Salam hehee..shida singgah punya singgah shida follow lah satu blog ni,tengok eh cam blogger baru shida pon follow la dia kan,nak menambah rakan-rakan bloggernya so xsangka lak shida tersangkut dapat jadi follower ke 100 dia,orang yang shida maksudkan adalah jeng..jeng..jeng..adik syaz kita nih =) so dia bagi shida award comel nih..hehee terima kasih syaz bertambah lagi la koleksi award blogger shida hehe,so kalo korang nak kenal-kenal ngan adik syaz ni boleh je silakan link dah bg tgu nak klik jew ngeee~
done! thank you syaz!
psssttt....shida ada buat contest 25/12/2010 nantikan yer =)

13 Jari Ohsem:

aJa said...

contest??
suke3...

shida saje said...

aja suka yer..mesti join contest simple jew hihi xsusah =)

JR Shoppe said...

Tolonglah kasi award "blog yang paling selekeh" kepada aku!!

shida saje said...

kpe JR minta award gtu? hihi =P

patriq said...

best r sida =)

y-A-n-A said...

colourful lah award dye.. :DD

~SYAZ~ said...

yuuhuuu~~
syaz dtg ni..hehehe
welcome kak shida.. :)
tahniah2 dpt award..
haa??contest kene join ni..
esok2..

Fahim 'n Alin said...

bagi adiah best2!

shida saje said...

yana: comel en =)

shida saje said...

syaz: join taw simple jew ;)

shida saje said...

fahim: mmg best tuk laki pon ade =)

AIMAN said...

fuhh cam bes je :P

shida saje said...

aiman: pe yang best?