lunas hutang award lagi ^_~ | Dunia sebenar Shida lunas hutang award lagi ^_~

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 8 December 2010

lunas hutang award lagi ^_~

Salam semua rakan-rakan seperjuangan blogger,sehat sayang? sekarang jam dah pukul 1:24 am eh terlupa lagi salam Maal Hijrah bagi semua rakan-rakan blogger yang beragama islam,masih boleg wish lagi kan?? hentam jewlah shida hihi..so seperti tajuk post shida nih nak lunas award yang shida dapat dari saudari yang bernama cute mute Mis Lost Kitty tengok nick name pun comel mesti orangnyew pon comel juga kan..kan..kan,so thanx so much tag shida kat award-award cute ni =)
 
sebenarnya keempat2 award nih ade soalan tapi mis lost kitty kite nih malas nak jawab so shida pon xdapat la nak jawab soalan-soalan yang d'beri jadi jawapannya shida pon malas juge erk?? hehe..ikotlah,so tq ye tag shida award2 comel tu tq juge pada tuan punya award2 ni sekali~ hehe nak tag lah pada yaniej dan miera ,sesape yang nak juga leh je amik =)

14 Jari Ohsem:

AiMaN said...

selepas cara periksa "dara"..skrg petua periksa "teruna"...jom la tengok..cucu lelaki jgn marah ye..

http://petuakitasemua.blogspot.com/2010/12/petua-mengenali-teruna-part-1.html

hamzah ian said...

award2.. hehe

hamzah ian said...

award2.. hehe

shida saje said...

atok: udah baca la siap komen lg =)

shida saje said...

hamzah: kalo mauk amik ya!

She's retarded said...

thnx sebaba terima award niyh, wink2 sy memang comel kan? (ayat bajet)

Un Phat Lee said...

perrrh...cool2

salwaismail said...

salam maalhijrah (:

shida saje said...

lost kitty: hehe yer comel sgt2 weeee~

shida saje said...

un phat lee: yup cool babe!

salwa: salam maal hijrah juge =)

Yanie J said...

kekee..nama yanie ade,maseh kaka :P

shida saje said...

sama2 hihi ~

Mata Hati said...

nice award... hihihi

shida saje said...

tq..awak nk amik lah.. *murah hati nih ;P