nak langsaikan hutang award yang tersadai dah bape hari ^_~ | Dunia sebenar Shida nak langsaikan hutang award yang tersadai dah bape hari ^_~

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 2 December 2010

nak langsaikan hutang award yang tersadai dah bape hari ^_~

Salam myreader sayang..aduhh kali nih entri langsai hutang lagi hehee sorry kalo korang tak bape suka nak baca yer,g pon shida no idea la nak post ape so sementara ada award tag nih shida langsaikan dulu hope korang sabar membacanye (cam ade yang nak baca je) ekekee :P
thanks to azyaleeyayang sudi bagi award comel-comel nih hehee..i loike sayang~
1.  ape pendapat anda tentang Dari Mata Hati (blogwalking if u donno)... :)
ok best syok..perghhh!!
2. tunjukkan gambar desktop anda..(snap the picture dear)
sementara desktop gini jew kire cincaii hahaa :P 
3. snap gambar anda sekarang ni... walau dalam ape jua keadaan... :)
 terpaksa d'blur kan sorry :P
4. adakah anda pernah kehilangan barang yang disayangi? ape yer?
pernah hilang hp huhu nak gambar x? xkire nak bg gak!!
5. 3 word to describe tentang si dia..( if you have one) ... :)
funny, romantic, good looking
6. 3 word to describe tentang diri anda
x funny, x romantic, x good looking :P
7. anda selalu memasak? kali terakhir bile ye? (snap picture kalau ade)
saya xmasak so xde pic hihi :D
8. tagged kepada 5 orang shomel...
: DONE!! thank you :